0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord dan Lirik Ikhlas - Didi Kempot

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
Cm
Fm  Cm  C  Fm  G  Cm


Cm                       Fm
Trimo mundur timbang loro ati..
       G               Cm
Tak oyako wong kono wis lali
      C              Fm    
Pancen wis nasibku ini..
          G                  Cm
Nandur becik tukule kok dilarani..

Cm                       Fm
Trimo ngalah aku wis ra betah
        G                     Cm
Tak tangisono malah mung gawe susah
     C                Fm
Karepe wis ngajak pisah..
       G                 Cm
Karo aku wis ra karep omah-omah

Int :  
Fm  D#  G  Cm
G#  Bb  Cm  C

[Reff:]
    Fm                    Cm
Nangis aku isin senajan loro ing batin
       G                     Cm
Aku lilo pisah kanti lahir batin..

Int : 
Fm  G  Cm  C

    Fm                                 Cm
Tresno sing ngrembuyung saiki wis dadi garing
      G                     Cm
Aku lilo pisah kanti lahir batin


Cm                          Fm
Trimo mundur timbang loro ati..
       G                Cm
Tak oyako wong kono wis lali
   C               Fm    
Pancen wis nasibku ini..
           G                 Cm
Nandur becik tukule kok dilarani..

Int :  
Fm  D#  G  Cm
G#  Bb  Cm  C

kembali ke : Reff

[Ending :]
     G                   Cm    C
Aku lilo pisah kanti lahir batin....

CHORD TERKAIT