0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord dan Lirik Luntur - Didi Kempot

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro :  
Em  B  Em  B


B                Em
Yen lunturo wenterane
    Am                 Em
Ora koyo yen luntur tresnane
              B
Tekan-tekane atine
      C               B
Koyo-koyo mun sak sire dhewe

       B          Em
Ora sembodo mbiyene
     Am                   Em
Saben dino mung tansah metukke
                  B                    Em
Saben kepetuk tembunge angrerepo dadio duwe’e

          Am                  Em
Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo
Em                              B  
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
                Em        Am                  Em
Ditambakno mrono-mrene ..tiwas-tiwas ndedhowo larane
                  B                 Em         B
Nanging tombo sejatine..ora liyo mung awake dhewe....

Int :   
B  Em  Am  Em
B  Em  B

B               Em
Yen lunturo wenterane
     Am                Em
Ora koyo yen luntur tresnane
           B
Tekan-tekane atine
       C               B
Koyo-koyo mun sak sire dhewe

      B          Em
Ora sembodo mbiyene
      Am                Em
Saben dino mung tansah metukke
                    B                    Em
Saben kepetuk tembunge  angrerepo dadio duwe’e

     Am                           Em
Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo
Em                               B  
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
                 Em             Am               Em
Ditambakno mrono-mrene ..tiwas-tiwas ndedhowo larane
                  B                    Em         E
Nanging tombo sejatine..ora liyo mung awake dhewe....

CHORD TERKAIT