0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro :   
G  Bm  C  G
Am  Em  Am  D  G
D

 G             Bm     Em
bebasan koyo..ngenteni..
C           D        G
udaning mongso..ketigo
C                D
snajan mung sedelok
G           Em
ora dadi ngopo
Am                               D
penting  biso ngademke ati...ouow..woo..

(*)
G             Bm     Em
semono ugo..rasane atiku
C              D        G
mung tansah nunggu tekamu..
C            D          G        Em                    
ra kroso setahun..kowe ninggal aku
  Am        D        G
kangen..kangene atiku..

music :  (2x)
         Am  D  G 

[Reff:]
Bm                        Em
aku sih kelingan..naliko ing  pelabuhan
       C              D      G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm             Em
nanging saiki wis luweh ing janji
      C        D         G
nyatane kowe ora bali-bali..

Am         D        G       Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene...
  Am       D        G
biyen aku ngeterke kowe
Am       D        G      Em
ning pelabuhan semarang kene..
Am          D       G          
aku tansah ngenteni kowe..

int :  
G  Em 

Am  D  G 
(2x)

D

kembali ke : (*), music, Reff

[Ending:]
G         Bm        Em
bebasan koyo..ngenteni..
C          D       G
udaning mongso..ketigo
C            D          G        Em                    
ra kroso setahun..kowe ninggal aku
  Am       D      G
kangen..kangene atiku..

CHORD TERKAIT