C    G    C
Neng geulis pujaan akang
    F        C
neng geulis akang hoyong tepang
    F        C
upami teu aya pamengan
Am    Dm    G    C
kantun sareng urang kenalan
    Dm    G    C
(SASIH PAYUN URANG TUNANGAN)
    C        F
itu saha anu acuk bodas
    C        F
itu saha anu acuk kayas
    D
pipi koneng hirung mancung
    G
panon hideung putri b4dut

Chord Alfian - Neng Geulis