intro :
 Em  C  Em  C  Em
        Em
Panas nu sakieu mentrang
        C
Sugan teh moal rek hujan
Sono bogoh anu urang
        Em
Geuningan teu bisa manjang
        Em
Asa dina pangimpian
        C
Urang jadi pipisahan
Kadeudeuh nu nyangreud pageuh
        Em
Kiwari talina udar
        C
Urang teu bisa embung
            Em
Najan ka gandrung sagunung
        C
Urang teu bisa nolak
        Em
Najan duriat sajagat
        Em
Urang lir ibarat wayang
        C
Usik malik na ku dalang
Anu teu wasa teu weunang
            Em
Beureum hideung kumaha dalang
        Em
Apan hirup ngalakon
        C
Saperti dina sinetron
Caritana kedah pisah
        Em
Nya hamo bisa dipondah
        C
Urang teu bisa embung
            Em
Najan laput rasa gandrung
        C
Urang teu bisa nolak
            Em
Najan limpas ku ka beurat
            Am
Tarimakeun janten rangda
            Em
Akang pasrah jadi duda
        Am
Najan pait bari peuheur
        Em
Teu bisa di kumahakeun
    C
Ulah ceurik
        Em
Tong diceungceurikan
            Am
Takdir teu beunang dipungkir
            Em
Kadar teu bisa di singlar
        Am
Najan pada pada beurat
            Em
Meureun gurat keudah peugat
    C
Ulah ceurik
        Em
Tong diceungceurikan
        C
Wayahna cing tumarima
        C
Urang teu bisa kumah
        Em
Teu bisa kumaha