Am        Em
Dina amparan sajadah
Am        Em
Abdi sumujud pasrah
F
Diri nu lamokot ku dosa
Em
Nyanggakeun sadaya-daya

Am        Em
Dina amparan sajadah
Am        Em
Abdi sumujud pasrah
F
Mundut pangampura Gusti
Em
Ya Allah Robbul Izzati

Am          Em
Taya deui panglumpatan
Am          Em
Taya deui pamuntangan
Am            Em
Mung Allah Pangeran Abdi
F        Em
Pangeran anu sajati