Bm
Mapay jalan satapak
            G
Ngajugjug ka hiji lembur
        Em
Henteu karasa capena
        Bm
Sabab aya nu diteang

            Bm
Hujan angin dor dar gelap
        G
Hunteu aya keur ngiuhan
        Em
Sanajan awak rancucut
            Bm
Teu paduli kajeun teuing

    F#
Nu penting mah asal nepi
        Bm
Ka tempat anu di tuju
    F#
Rek ngalongok mawar bodas
    Bm
Nu moal lila ka ala

    Em
Sugan tea moal gagal
        Bm
Kembang geus aya nu boga
    G                Bm
Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang

    G    Bm
Teu kasawang ti anggalna
    Em    Bm
Teu kapikir ti tadina
    Em
Lamun bakal nyeri hate
    Bm
Hoream teu sudi teuing
    G
Mikiran pipanyakiteun
    Bm
Mikiran pipanyakiteun