Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Didi Kempot - Layang Kangen

   C                F         C
   Layangmu tak tampa wingi kui
              Am               G
   Wis tak waca apa karepe atimu
    F           G     C        Am
   Trenyuh ati iki maca tulisanmu
    F                Dm          G
   Ra krasa netes eluh ning pipiku 
    C           F            C
   Umpama tanganku dadi suwiwi
         Am                   G
   Iki uga aku mesti enggal bali
         F         G     C         Am
   Ning kepiye maneh merga kahananku
     F          G        C
   Cah ayu entenana tekaku 
          C                     F
   Ra maido sapa wong sing ora kangen
          Dm                       G
   Adoh bojo pengen turu angel merem
          C                      F
   Ra maido sapa wonge ora trenyuh
            Dm                       G
   Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
    F        G    C       Am
   Percaya aku kuatna atimu
    F          G         C
   Cah ayu entenana tekaku

CHORD TERKAIT