0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord dan Lirik Ngayojokarto - Genk kobra

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Witing  klapa  jawata  ing  ngarcapada
Salugune  niki  geng  kobra
Pancen  nyata
Kulo  saking  surakarta  njajah  nagri  ngayogjakarta

[Intro]
C  Am  Dm  G
C  Am  Dm  G  C

 C         Am             Dm              G
Ngayogjakarta, Kuthane  aman, Berhati  nyaman
 C         Am             Dm  G           C
Kota  seniman, Kota  pelajar, Lan  kabudayan

[SOLO]
2X
C  Bb   F  G   Bb  C
G  G#  Bb  C
G

       C
Malioboro  trus  ngidul  kuwi  kraton  yogja
         C
Kantor  pos  gedhe  ngarepe  senisono
             Dm
Ning  dhek  mbiyen  saiki  wis  ora  ana
           C
Beteng  vredeburg  biyen  panggonane  landa

            C
Golek  gudheg  ning  mijilan  mesthi  ana
            C
Ndelok  munyuk  lan  gajah  ning  gembiraloka
           Dm
Arep  santai  ning  laut  bablas  kidul  kana
          C
Parangtritis, Parangndhog, Parangkusuma

   C           Am                  Dm            G
Mbantul, Prajatamansari, Ben  ra  ucul  yo  digondheli
   C         Am         Dm  G         C
Sleman  sembada, Eman-eman  marai  gela

[SOLO]
2X
C  Bb   F  G   Bb  C
G  G#  Bb  C
G

         C
Tuku  manuk  ning  ngasem  sor  pulau  cemeti
        C
Kaliurang, Nggon  adhem  ning  lereng  merapi
      Dm
Cemilane  jadah, Tempe  bacem, Ngangeni
          C
Goa  slarong  ngelingake  perang  jaman  kumpeni

         C
Gajah  mada, Iain, Kalijaga, Uii
         C             
Panggonane  wong  pinter  sing  pada  setudi
         Dm
Stasiun  tugu, Lempuyangan,Nggon  kreta  api
           C
Numpak  sepur  saka  kana  tekan  ngendi-endi

         C          Am          Dm                G
Gunungkidul  handayani,Bacut  ucul  angel  nggoleki
         C        Am           Dm  G                  C
Kulonprogo  binangun, Karo  kanca  mbok  ya  sing  rukun

[Melodi] : 2X
           Am  Em
           F  C  F  Em
           Am  C

 C           Am            Dm                 G
Nga..yogjakarta, Kuthone  aman, Berhati  nyaman
 C         Am           Dm  G              C
Kota  seniman, Kota  pelajar, Lan  kabudayan

       C      
Borobudur, Prambanan, Kuwi  candhi  gedhe
         C
Taman  sari, Pemandian, Ning  kari  bekase
           Dm
Tari  srimpi  lan  gambyong  sakgamelane
           C
Yen  ditonton  mesti  wae  yo  nyenengake

           C
Daerah  yogja  ono  papat  kabupatene
         C
Gunungkidul, Sleman, Bantul, Kulonprogo  batese
           Dm
Dalad, Sangi, Lan  nyothe  kuwi  basa  premane
           C
Yen  takpikir  aku  mesthi  kekelen  dhewe

 C                      Am             Dm                 G
Sanga  papat  punjul  enem, Menawi  lepat  nyuwun  ngapunten
 C                      Am          Dm  G            C
Sanga  papat  punjul  enem, Kulo  niki  lulusan  pakem

           C
Sikil  gudhig  aja  dikukur  lan  dithithil
           C
Tangan  reget  aja  nggo  uthik-uthik  upil
           Dm
Sirah  mumet  lan  ngelu  padha  ngombea  pil
          C
Dadi  uwong  sing  pinter  aja  dadi  pokil

           C
Susruk  wajan  nggo  nggoreng  krupuk  kuwi  sothil
              C
Mbok  ya  anteng  tangane, Aja  padha  nggrathil
         Dm
Benik  ucul  dondomi  ben  ora  prithil
         C
Dadi  uwong  sing  sugih  aja  dadi  uthil

           C
Sikil  gudhig  aja  dikukur  lan  dithithil
           C
Tangan  reget  aja  nggo  uthik-uthik  upil
           Dm
Sirah  mumet  lan  ngelu  padha  ngombea  pil
          C
Dadi  uwong  sing  pinter  aja  dadi  pokil

           C
Susruk  wajan  nggo  nggoreng  krupuk  kuwi  sothil
             C
Mbok  ya  anteng  tangane, Aja  padha  nggrathil
         Dm
Benik  ucul  dondomi  ben  ora  prithil
         C
Dadi  uwong  sing  sugih  aja  dadi  uthil

CHORD TERKAIT