0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord dan Lirik Kosipa - Yayan Jatnika

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
F#m

F#m              
Nyiar nombokan ka kurangan
Bm            A
Gajih sabulan teu nyukupan
F#m
Tung tungna guda gade

bari jeung cape hate
                               
Barang ges numpuk di pak gade

Int : 
F#m  Bm  A  F#m
E  F#m

      F#m
Geus beak gade keuneun
                  Bm
Kabutuh heunteu eureun
       E
Ker listrik jeung sakola
                  F#m  E  F#m
Unggal bulan teu boga

F#m
Aya nu ngabejaan
                  Bm
Mun butuh ka perluan
          E                      F#m
Nginyeum teu hararese Cukup make ktp
D                        C#
Nurutan tatanga ka kosipa pa  pa  pa  pa

F#m
Njan mayarna unggal poe
     Bm                  A
Ku butuh mah kumaha eungke
F#m
Sugan isuk pageto

Milikmah saha nyaho

anu enting di imah Ngejo

CHORD TERKAIT