0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord dan Lirik Duriat Madinah - Doel Sumbang

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
 Dm  Bb  Dm
Waktu urang patepung deudeuh
Gm  Dm
Layung koneng mayungan masjid nabawi
Gm  Dm
Dikersakeun bada maghrib urang wanoh
Bb  Dm
Nu jadi saksina madinah al munnawaroh


Dm  Bb  Dm
Ku kersaning nu maha suci
Gm  Dm
Pa amprok di dinana tawaf jeung sa’i
Gm  Dm
Teu ras pada mengtangtu kadi multajam
Bb     Dm
Mihareup duaan deukeut silih pikaheman


Gm  Dm
Duriat Ka ajeun jeung ka tanah suci
Gm  Dm
Duriat nu gumuruh dina ati
Gm  Dm
Duriat ka anjeun jeung ka tanah suci
Gm  A
Duriat nu ngaguruh dina ati



Reff:
Dm    A  Dm
Rukun yamman hajar aswad
Bb  Dm
Hijir ismail jeung anjeun
C  Gm  A                Dm
Ngawakun rasa kasono moal bosen moal poho
Dm
Geuning aya ridho gusti
A  Dm
Ayeuna urang ngajadi
C   Gm  Dm
Hoyongna patilas deui jaga mun ibadah haji

CHORD TERKAIT