Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Lirik Awewe Sapi Daging - Doel Sumbang

    A        C#m
Aya awewe jaman ayeuna
    A        C#m
Ngaku awewe modern
    A        C#m
Berkarier penuh obsesi
    A        C#m
Sagala hayang siga lalaki


A        C#m
Ceunah emansipasi
    A        C#m
Bari uteukna teu ngarti
A            C#m
Bisnis beurang peuting
    A        C#m
Bisnis naon duka teh teuing

        C#m
Salakina di imah ngajaga tulak panto
        C#m
Anak diasuh cukup ku suster jeung babu
F#m                    C#m
Hayang mobil mewah ngabelaan jadi runtah
F#m                    G#
Ngarepkeun ti salaki ceunah mah teu cukup wae
F#m                    C#m
Emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
        A            C#m
Padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak


        C#m
Awewe nu kieu lain awewe modern
        C#m
Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
        C#m
Nganut emansipasi kaluar tina aturan
    A   
Montong ngawalan kodrat
            C#m
Bisi ngadon jadi bejad

INTERLUDE : 
F#m  C#m  A  C#m

CHORD TERKAIT