Capo Fret 4
Intro : C…G…Am…G…
F…C…Dm…G…
C G Am G
Wes nasipe kudu koyo ngene
Dm C G
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
Em A Dm
Seneng muring omongane sengak..
F G C
Kudu tak trimo bojoku pancen galak
C G Am G
Saben dino rasane ora karuan..
Dm C G
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
Em A Dm
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
F G C
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo..
[Reff:]
C G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Am G
Yo wes ben sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah
C G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
Am G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
F C
Mungkin wes dadi jodone
F G C
Senajan kahanane koyo ngene
C G Am
..Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
G F
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
C Dm
Ameh dolan ra konco kok ora di olehke
G C
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane
G Am
Yen wes ngono aku mung iso meneng
G F
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
C Dm
Dimatamu aku iki ora tau bener
G C G..
Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter
[Reff:]
C G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Am G
Yo wes ben sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah
C G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
Am G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
F C
Mungkin wes dadi jodone
F G C
Senajan kahanane koyo ngene
C G
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
Am G
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
F C
Abote duwe bojo seng galak
F G
Ne ra keturutan senengane mencap mencap
C G
Gak usah di getuni aku kudu kuat ati
Am G
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
F C
Wes stel kendo wae tak nikmati uripe
F G C
Senajane galak bojoku pancen seng ganteng dewe
F G Em Am
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
F G C
tetap cinta senajan bojoku galak
Music : C..G..Am..G..
F..C..F..G..
C..G..Am..G..
F..C..Dm..G..
Kembali ke : Reff (2x)
#Original chord dari E