0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord gitar dan lirik Bojoku Galak - Via Vallen

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Capo Fret 4
Intro : C...G...Am...G...
F...C...Dm...G...

C G Am G
Wes nasipe kudu koyo ngene
Dm C G
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
Em A Dm
Seneng muring omongane sengak..
F G C
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

C G Am G
Saben dino rasane ora karuan..
Dm C G
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
Em A Dm
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
F G C
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo..

[Reff:]
C G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Am G
Yo wes ben sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah

C G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
Am G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
F C
Mungkin wes dadi jodone
F G C
Senajan kahanane koyo ngene

C G Am
..Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
G F
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
C Dm
Ameh dolan ra konco kok ora di olehke
G C
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane

G Am
Yen wes ngono aku mung iso meneng
G F
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
C Dm
Dimatamu aku iki ora tau bener
G C G..
Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter

[Reff:]
C G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Am G
Yo wes ben sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah

C G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
Am G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
F C
Mungkin wes dadi jodone
F G C
Senajan kahanane koyo ngene

C G
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
Am G
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
F C
Abote duwe bojo seng galak
F G
Ne ra keturutan senengane mencap mencap

C G
Gak usah di getuni aku kudu kuat ati
Am G
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
F C
Wes stel kendo wae tak nikmati uripe
F G C
Senajane galak bojoku pancen seng ganteng dewe

F G Em Am
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
F G C
tetap cinta senajan bojoku galak

Music : C..G..Am..G..
F..C..F..G..
C..G..Am..G..
F..C..Dm..G..

Kembali ke : Reff (2x)

#Original chord dari E

CHORD TERKAIT