0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar dan Lirik Tresno Tekane Mati (Ndx Aka) - Via Vallen

Intro : 
C  Am  F  G 
(2x)

C                        Am
Aku ra lilo pisah marang sliramu
F                            G
Mergo omongan dadi salah paham
C                          Am
Janjimu tak patenke ing njero rogo iki
F                                G
Supoyo tansah kelingan sliramu

F G
Wong lanang liyane
C   Em  Am
ra bakal iso ngganteni
F               G              C
Jenengmu tak ukir sak jroning ati

[Reff:]
C        Em
Pengenku siji nyanding
Am        Em
sliramu tekan ku mati
F                  C
Dongaku ra bakal mandheg
G
sak durung sliramu bali

C          Em
Tok duakke ora popo
Am     Em
tresnaku tekane mati
F               C
Sing penting rasaku sak teruse
G                              C
ono neng njero ati  [neng atimu]

Int : 
C  G  Am  Em  
F  C  G 
(2x)

(*)
C
Sadarmu tak enteni
Am
nganti tekan saiki
F
Yen pancen kowe kroso
G
gek ndang bali..

C
Aku ra doyan mangan
Am
yen kepikir sliramu
F                  C
Aku ra pengen ngopo-ngopo
G
pengene neng ketemu..

F      G
Wis setaun aku
C   Em Am
mesti ngenteni tekamu
F                  G    C
Sliramu gegowo njero impenku..

Kembali ke : Reff (2x), (*), Reff (2x)

CHORD TERKAIT