0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Via Vallen - Pikir Keri

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
Am  F  C  G

Am                   F
..Yen gelem tak jak rabi
F                   C
Yen ra gelem tak jagongi
C                      G
Sing ra penting pikir keri

Am                      F
..Yen kowe gelem tak sayang
F                   C
Yo ojo mbok gawe bimbang
C                G
Ra sah kakean alesan

Int : 
Am  F  C  G

Am
..Iki ati du parkiran
                 F
maju mundur ra karuan
F
Iki ati du layangan
                 C
tarik ulur sembarangan
C
Nanging tresno iki
               G
udu es teh plastikan
G
Sing mbok cantholke
                 Am
lalu engkau tinggalkan

Am
..Janjimu koyo mendung
               F
ditunggu ora udan
F
Tresnaku kesandung
             C
aku jebul kapusan
C                             G
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
G
Nek bejo yo mantenan
               Am
nek ora tep syukuran

Am G    C  C     C Bm Am
...Pikir keri
Am G    F
...Pikir keri
            E...
ketimbang loro ati..

Am                    F
..Yen gelem tak jak rabi
F                   C
Yen ra gelem tak jagongi
C                      G
Sing ra penting pikir keri

Am                      F
..Yen kowe gelem tak sayang
F                   C
Yo ojo mbok gawe bimbang
C                G
Ra sah kakean alesan

Int : 
Am  F  C  G

Am
..Nek iki pancen dalane
                F
tak tompo opo anane
F
Gusti niku mboten sare
                  C
kowe kui seng jengkelke
C                            G
Abot dirasakne ra kuat dibecakne
G                                Am
Ra sah dipiker mbok miker sing liyane

Am                    Am   C    F
..Tresnoku sing gede mbok prekne
F                                  C
Mbok golek liyane sing nompo opo anane
C                           G
Mending nyicel motor podo mumate
G
Nanging ono asile
G                Am
ketimbang miker kowe

Am G    C  C     C Bm Am
...Pikir keri
Am G    F
...Pikir keri
           E...
ketimbang loro ati..

(*)
Am                   F
..Yen gelem tak jak rabi
F                   C
Yen ra gelem tak jagongi
C                      G
Sing ra penting piker keri

Am                     F
..Yen kowe gelem tak sayang
F                   C
Yo ojo mbok gawe bimbang
C               G
Ra sah kakean alesan

Kembali ke : (*)

G           Am
Hooo..ooo..ooo...

CHORD TERKAIT