0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Via Vallen - Tresnane Wong Kere

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Am  Em  F  G
C  G  C  Em

Intro : 
Am  Em  F  C
F  C  G


           C     G
Kowe sing ono kadoan
         Am    Em
Kangenku ora karuan
  F                  C
Saben dino tansah kelingan
  Dm              G
Sliramu ngebaki pikiran

          C      G
Kelingan jaman semono
          Am         Em
Mlaku bergandengan tangan
      F              C
Mugo wae kowe isih setyo
         Dm        C
Senadyan aku wong ndalan

(*)
Am                Em
Jare uripku ora karuan
  F                  C
Golek pangan turut ndalan
   Am                 Em
Nanging ku ra pernah gawe loro
      F                  G
Opo maneh nyusahke wong liyo

          C                  G
Sing tak jalok kowe tetep setyo mas
     Am               Em
Ojo ngasi pindah ati liyo
           F               C
Aku neng kene tresno karo kowe
          Dm           G
Senadyan aku iki iseh kere

        C                 G
Ora mungkin aku medhot tresno mas
   Am                 Em
Ati iki tulus kanggo kowe
     F                 C
Ora bakal aku pindah ati liyo
        Dm              C
Nadyan kowe saiki isih kere

C                     G
Kowe neng kono ojo pindah ati liyo
Am                     Em
Sabaro yo sabaro aku mesti bakal teko
 F                     C
Kowe telpun aku jare kowe rindu aku
Dm
Tunggu-tunggu aku
        G
ku kan temui dirimu, dirimu

C                         G
Kowe sing tenang ojo di gawe meriang
Am                         Em
Disini ku berjuang demi kebahagiaan
  F                      C
Walau kata orang aku yo gur uwong ndalan
Dm                G           C
Tapi aku mampu bertahan dan berjuang

Int :
C  G  Am  Em  F  C  Dm  G
C  G  Am  Em  F  C  Dm  C
C  C  Bm  Am

Kembali ke : (*)

CHORD TERKAIT