0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Happy Asmara - Kakean Mikir

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro :
Cm  G#  D#  A#
Cm  G#  D#  A#
Cm

Reff:
          Cm              G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                   D#
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Fm                 G#
  yen pancen sik ngambang atimu
          G               Cm    G
  koncoan wae tiwas mburi getun..
         Cm               G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                 D#
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Fm              G#
  lungguh jejer ono pelaminan
         G               Cm
  diramekne konco dangdutan..

Musik:
Cm  A#  A#  Cm
Cm  A#  A#  Cm

Cm 
Abot tak songgo 
    G#
suwene bebarengan
    A#
nyambung tali tresno 
       Cm
tansah rasane ngambang
   Cm
mending ndang mantenan 
      G#
mergo wedi kelangan
       A#
mengko yen tresno ngabar 
     G
cintaku engkau buang..

     Cm
Jare yen tresno 
           G#
ning penghulu ngomong sayang
    A#
tresno ra semayan 
       Cm
mung kakehan alesan
      Cm
ndang nyebar undangan 
          G#
kanggo konco sanak kandhang
 A#
ojo banter janji 
      G
koyo mercon bantingan..

Reff:
          Cm              G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                   D#
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Fm                 G#
  yen pancen sik ngambang atimu
          G               Cm    G
  koncoan wae tiwas mburi getun..
         Cm               G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                 D#
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Fm              G#
  lungguh jejer ono pelaminan
         G               Cm
  diramekne konco dangdutan..

Musik:
Cm  A#  A#  Cm
Cm  A#  A#  Cm

Cm 
Abot tak songgo 
    G#
suwene bebarengan
    A#
nyambung tali tresno 
       Cm
tansah rasane ngambang
   Cm
mending ndang mantenan 
      G#
mergo wedi kelangan
       A#
mengko yen tresno ngabar 
     G
cintaku engkau buang..

     Cm
Jare yen tresno 
           G#
ning penghulu ngomong sayang
    A#
tresno ra semayan 
       Cm
mung kakehan alesan
      Cm
ndang nyebar undangan 
          G#
kanggo konco sanak kandhang
 A#
ojo banter janji 
      G
koyo mercon bantingan..

Reff:
          Cm              G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                   D#
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Fm                 G#
  yen pancen sik ngambang atimu
          G               Cm    G
  koncoan wae tiwas mburi getun..
         Cm               G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                 D#
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Fm              G#
  lungguh jejer ono pelaminan
         G               Cm
  diramekne konco dangdutan..

          Cm              G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                   D#
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Fm                 G#
  yen pancen sik ngambang atimu
          G               Cm    G
  koncoan wae tiwas mburi getun..

         Cm               G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                 D#
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Fm              G#
  lungguh jejer ono pelaminan
         G               Cm
  diramekne konco dangdutan..

Outro : 
Cm

CHORD TERKAIT