Intro :
Cm  G#  D#  A#
Cm  G#  D#  A#
Cm
Reff:
          Cm              G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                   D#
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Fm                 G#
  yen pancen sik ngambang atimu
          G               Cm    G
  koncoan wae tiwas mburi getun..
         Cm               G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                 D#
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Fm              G#
  lungguh jejer ono pelaminan
         G               Cm
  diramekne konco dangdutan..
Musik:
Cm  A#  A#  Cm
Cm  A#  A#  Cm
Cm
Abot tak songgo
    G#
suwene bebarengan
    A#
nyambung tali tresno
       Cm
tansah rasane ngambang
   Cm
mending ndang mantenan
      G#
mergo wedi kelangan
       A#
mengko yen tresno ngabar
     G
cintaku engkau buang..
     Cm
Jare yen tresno
           G#
ning penghulu ngomong sayang
    A#
tresno ra semayan
       Cm
mung kakehan alesan
      Cm
ndang nyebar undangan
          G#
kanggo konco sanak kandhang
 A#
ojo banter janji
      G
koyo mercon bantingan..
Reff:
          Cm              G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                   D#
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Fm                 G#
  yen pancen sik ngambang atimu
          G               Cm    G
  koncoan wae tiwas mburi getun..
         Cm               G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                 D#
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Fm              G#
  lungguh jejer ono pelaminan
         G               Cm
  diramekne konco dangdutan..
Musik:
Cm  A#  A#  Cm
Cm  A#  A#  Cm
Cm
Abot tak songgo
    G#
suwene bebarengan
    A#
nyambung tali tresno
       Cm
tansah rasane ngambang
   Cm
mending ndang mantenan
      G#
mergo wedi kelangan
       A#
mengko yen tresno ngabar
     G
cintaku engkau buang..
     Cm
Jare yen tresno
           G#
ning penghulu ngomong sayang
    A#
tresno ra semayan
       Cm
mung kakehan alesan
      Cm
ndang nyebar undangan
          G#
kanggo konco sanak kandhang
 A#
ojo banter janji
      G
koyo mercon bantingan..
Reff:
          Cm              G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                   D#
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Fm                 G#
  yen pancen sik ngambang atimu
          G               Cm    G
  koncoan wae tiwas mburi getun..
         Cm               G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                 D#
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Fm              G#
  lungguh jejer ono pelaminan
         G               Cm
  diramekne konco dangdutan..
          Cm              G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                   D#
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Fm                 G#
  yen pancen sik ngambang atimu
          G               Cm    G
  koncoan wae tiwas mburi getun..
         Cm               G#
  Yen pancen kowe tresno aku
        A#                 D#
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Fm              G#
  lungguh jejer ono pelaminan
         G               Cm
  diramekne konco dangdutan..
Outro :
Cm