0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
C  G  Am  Dm  G  C
C  G  Am  Dm  G  C

 C          G           Am
Aku kekes kesel mikir kowe
 Dm         G             C
aku gemes pengen nyokot kowe
  C            G          Am
bola bali mung tok sepelekke
          Dm           G          C
yen terus ngene wes ra sayang jenenge

  C             G           Am
Winginane kowe iseh tak maafke
     Dm          G           C
neng saiki aku miker sak tenane
  C             G       Am
sabar iki mesti ono batese
           Dm        G         C
yen wis ra kuat isoh metu sungune..

Reff :
     C           G      
 Asline aku sopo mbok anggep opo
          Am
 kok kowe tego
        F
 rasane neng ati loro
              G
 kowe mbalelo gawe perkoro..

          C
 Mending aku mlaku dewe
 G                   Am
 ra karo kowe yo wis nasipe
        F
 nganti entek sabare ra kuat pikire
    G
 pengen nyokot kowe..

   C                    G
Ra perlu miker dowo yen ninggal kowe lungo
   Am
ra gawe seneng kowe malah mung gawe loro
  Dm                    G
sayang ku mbien gedhe saiki wis ra ono
   C
di sayang tenanan malah ngeboti sing liyo
  C                   G
yowis teko lakoni ninggal kowe ra rugi
    Am
ket mbien mung ngeneki kowe yo ra perduli
   Dm                 G
ra karep tak baleni kabeh cerito iki
  C
getun ku nglanggati mending tak lungo saiki

F         G
Kesel pikire
C       Am
gemes rasane
Dm      G       C
mikir kowe edan dewe..
   F        G
ra kuat dadine
C      Am
semene wae
 Dm        G             C
aku iki ngomong sak nyatane

Musik : 
C  G  Am  Dm  G  C
C  G  Am  Dm  G  C

 C          G           Am
Aku kekes kesel mikir kowe
 Dm         G             C
aku gemes pengen nyokot kowe
  C            G          Am
bola bali mung tok sepelekke
          Dm           G          C
yen terus ngene wes ra sayang jenenge

Reff :
     C           G        
 Asline aku sopo mbok anggep opo
          Am
 kok kowe tego
        F
 rasane neng ati loro
              G
 kowe mbalelo gawe perkoro

          C
 Mending aku mlaku dewe
 G                   Am
 ra karo kowe yo wis nasipe
        F
 nganti entek sabare
                  G
 ra kuat pikire pengen nyokot kowe


     C           G        
 Asline aku sopo mbok anggep opo
          Am
 kok kowe tego
        F
 rasane neng ati loro
              G
 kowe mbalelo gawe perkoro

          C
 Mending aku mlaku dewe
 G                   Am
 ra karo kowe yo wis nasipe
        F
 nganti entek sabare
                  G       
 ra kuat pikire pengen nyokot kowe

Outro : 
C

CHORD TERKAIT