0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Jihan Audy - Jalan Terbaik

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
C#m  F#  B
B  F#  G#m  D#m
E  B  C#m  F#  B

B             F#
Rasane ra ono gunane
G#m              D#m
Olehku yen terus bertahan
C#m    G#/C       C#m
Kumpulo.. tetep podo wae
      E   F#   B
Golek benere dewe..

B               F#
Sayangku maafkanlah aku
G#m                 D#m
Ku harus tinggalkan dirimu
C#m       G#/C       C#m
Ra sanggup.. aku wes ra sanggup
     E      F#   B
Urip bareng sliramu..

Reff :
            G#m            D#m
  Yen pisah iki jadi jalan terbaik
         E   F#    G#m
  Kanggo aku lan kowe..
          G#m              D#m
  Senajan neng njero atiku nelongso
          E     F#  B
  Panggah tak lakonane..

            G#m            D#m
  Yen pisah iki jadi jalan terbaik
         E   F#    G#m
  Kanggo aku lan kowe..
          G#m              D#m
  Senajan neng njero atiku nelongso
          E     F#  B
  Panggah tak lakonane..

Musik : 
B  F#  G#m  D#m
C#m  Cm  B  Bbm  C#m  Cm  B  Bbm
E  F#  B

B             F#
Rasane ra ono gunane
G#m              D#m
Olehku yen terus bertahan
C#m    G#/C       C#m
Kumpulo.. tetep podo wae
      E   F#   B
Golek benere dewe..

B               F#
Sayangku maafkanlah aku
G#m                 D#m
Ku harus tinggalkan dirimu
C#m       G#/C       C#m
Ra sanggup.. aku wes ra sanggup
     E      F#   B
Urip bareng sliramu..

Reff :
            G#m            D#m
  Yen pisah iki jadi jalan terbaik
         E   F#    G#m
  Kanggo aku lan kowe..
          G#m              D#m
  Senajan neng njero atiku nelongso
          E     F#  B
  Panggah tak lakonane..

            G#m            D#m
  Yen pisah iki jadi jalan terbaik
         E   F#    G#m
  Kanggo aku lan kowe..
          G#m              D#m
  Senajan neng njero atiku nelongso
          E     F#  B
  Panggah tak lakonane..

            G#m            D#m
  Yen pisah iki jadi jalan terbaik
         E   F#    G#m
  Kanggo aku lan kowe..
          G#m              D#m
  Senajan neng njero atiku nelongso
          E     F#  B
  Panggah tak lakonane..

CHORD TERKAIT