0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Jihan Audy - Manise Esemmu

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
G  D  Em  Bm
C  D  G
Am  D  Em

G       
Yen nyawang esemmu
       D          Em
isih podo koyo wektu iku
Am
iling kenangan manis
      D
karo sliramu..
G
kaget rasane atiku
         D        Em
nadyan kowe among mantanku
  Am
suwene ra tau ketemu
        D                 G
ra sengojo saiki petok sliramu..

G
Sak umpomo aku iseh ono neng atimu
D
aku kepingen mengulang kabeh masa lalu
Em                       D
sesandingan karo kamu sayangku
                                         G
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

Reff :
      G      D
  Manise esemmu
     Em
  ngobati kangenku
            Am         E
  yen tak sawang mripatmu
        Am            D
  deg degan njero dodoku
     G      D
  atiku.. ora
  Em
  tau berubah
           Am    E
  lan ra biso pindah
        Am              D
  neng atiku mung tetep sliramu
    G
  sayangku..

Musik : 
G  D  Em  Bm
C  D  G
Am  D  Em

G     
Yen nyawang esemmu
       D          Em
isih podo koyo wektu iku
Am
iling kenangan manis
      D
karo sliramu..
G
kaget rasane atiku
         D        Em
nadyan kowe among mantanku
  Am
suwene ra tau ketemu
        D                 G
ra sengojo saiki petok sliramu..

G
Sak umpomo aku iseh ono neng atimu
D
aku kepingen mengulang kabeh masa lalu
Em                       D
sesandingan karo kamu sayangku
                                          G
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

Reff :
      G      D
  Manise esemmu
     Em
  ngobati kangenku
            Am         E
  yen tak sawang mripatmu
        Am            D
  deg degan njero dodoku
     G      D
  atiku.. ora
  Em
  tau berubah
           Am    E
  lan ra biso pindah
        Am              D
  neng atiku mung tetep sliramu
    G     D
  sayangku..

      G      D
  Manise esemmu
     Em
  ngobati kangenku
            Am         E
  yen tak sawang mripatmu
        Am            D
  deg degan njero dodoku
     G      D
  atiku.. ora
  Em
  tau berubah
           Am    E
  lan ra biso pindah
        Am              D
  neng atiku mung tetep sliramu
    G
  sayangku..

CHORD TERKAIT