0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Jihan Audy - Mantan Dadi Ipar

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
E

Reff :
         E               B
  Memang rodok aneh pancene
        C#m            G#m
  mergo kulino mbendinane
          A              E
  panggil kamu sebutan sayang
         A              B
  mbiyen waktu iseh pacaran..

     E             B
  Saiki bedo ceritane
       C#m             G#m
  kowe mbojo dulurku dewe
         A         E
  ra penak rasane atiku
        A                 B
  salah tingkah yen aku pethuk 
      E
  awakmu..

Musik : 
E  B  C#m  G#m
A  E  F#m  B  E

C#m             A             E
..mbiyen dadi pacar saiki family
             B               C#m
mantan dadi ipar rasane nganehi
           A              E
duwe kekarepan urip bebarengan
          B               C#m 
ora jejodohan maleh seduluran..

C#m              A                       E
..ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
             B                   C#m
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
            A                   E
tratapan atiku saben ketemu awakmu
                B                      E
ilatku rasane kaku wedi yen ngucap keliru..

Reff :
         E               B
  Memang rodok aneh pancene
        C#m            G#m
  mergo kulino mbendinane
          A              E
  panggil kamu sebutan sayang
         A              B
  mbiyen waktu iseh pacaran..

     E             B
  Saiki bedo ceritane
       C#m             G#m
  kowe mbojo dulurku dewe
         A         E
  ra penak rasane atiku
        A                 B
  salah tingkah yen aku pethuk 
      E
  awakmu..

Musik : 
E  B  C#m  G#m
A  E  F#m  B  E

C#m             A             E
..mbiyen dadi pacar saiki family
             B               C#m
mantan dadi ipar rasane nganehi
           A              E
duwe kekarepan urip bebarengan
          B               C#m 
ora jejodohan maleh seduluran..

C#m              A                       E
..ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
             B                   C#m
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
            A                   E
tratapan atiku saben ketemu awakmu
                B                      E
ilatku rasane kaku wedi yen ngucap keliru..

Reff :
         E               B
  Memang rodok aneh pancene
        C#m            G#m
  mergo kulino mbendinane
          A              E
  panggil kamu sebutan sayang
         A              B
  mbiyen waktu iseh pacaran..

     E             B
  Saiki bedo ceritane
       C#m             G#m
  kowe mbojo dulurku dewe
         A         E
  ra penak rasane atiku
        A                 B
  salah tingkah yen aku pethuk 
      E
  awakmu..

Musik : 
E  B  C#m  G#m
A  E  F#m  B  E

C#m             A             E
..mbiyen dadi pacar saiki family
             B               C#m
mantan dadi ipar rasane nganehi
           A              E
duwe kekarepan urip bebarengan
          B               C#m 
ora jejodohan maleh seduluran..

C#m              A                       E
..ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
             B                   C#m
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
            A                   E
tratapan atiku saben ketemu awakmu
                B                      E
ilatku rasane kaku wedi yen ngucap keliru..

Reff :
         E               B
  Memang rodok aneh pancene
        C#m            G#m
  mergo kulino mbendinane
          A              E
  panggil kamu sebutan sayang
         A              B
  mbiyen waktu iseh pacaran..

     E             B
  Saiki bedo ceritane
       C#m             G#m
  kowe mbojo dulurku dewe
         A         E
  ra penak rasane atiku
        A                 B
  salah tingkah yen aku pethuk 
      E
  awakmu..

CHORD TERKAIT