Intro :
B
Reff :
        B            F#
  wes suwe anggonmu ilang
             G#m         D#m
  bareng ketemu wes mantenan
        E                B
  tak lilo nadyan gelo nemen
         F#
  jane kowe kecantol sinten..
         B           F#
  yo wes ra tak gandoli
         G#m              D#m
  yen pancen mbok tilap rabi
          E              B
  tiwas kesel mbok semayani
        F#                          B
  mergo neng kene aku akeh sing ngantri
Musik :
B F# G#m D#m
E B F#
B F# G#m D#m
E B F# B
    B
suwene leh mu ilang
         G#m
bareng ketok wes dadi manten
      E          B
janji mbok rabi aku
               F#
jebul mbok prekne prei sayang
       B
yo wes pancen mekaten
         G#m
tak lilakne kowe dadi manten
     E                     B
ora eleng mbiyen ngomong sayang
     F#               B
saikine cintaku kau buang..
    G#m                 F#
tresnoku sing gede mbok campakne
          E             G#m
tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
   G#m                     F#
mending kowe tak lalikne wae
        E         F#            D#
amergo aku karo kowe wes prei sayang..
Reff :
        B            F#
  wes suwe anggonmu ilang
             G#m         D#m
  bareng ketemu wes mantenan
        E                B
  tak lilo nadyan gelo nemen
         F#
  jane kowe kecantol sinten..
         B           F#
  yo wes ra tak gandoli
         G#m              D#m
  yen pancen mbok tilap rabi
          E              B
  tiwas kesel mbok semayani
        F#                          B
  mergo neng kene aku akeh sing ngantri
Musik :
B F# G#m D#m
E B F#
B F# G#m D#m
E B F# B
    B
suwene leh mu ilang
         G#m
bareng ketok wes dadi manten
      E          B
janji mbok rabi aku
               F#
jebul mbok prekne prei sayang
       B
yo wes pancen mekaten
         G#m
tak lilakne kowe dadi manten
     E                     B
ora eleng mbiyen ngomong sayang
     F#               B
saikine cintaku kau buang..
    G#m                 F#
tresnoku sing gede mbok campakne
          E             G#m
tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
   G#m                     F#
mending kowe tak lalikne wae
        E         F#            D#
amergo aku karo kowe wes prei sayang..
Reff :
        B            F#
  wes suwe anggonmu ilang
             G#m         D#m
  bareng ketemu wes mantenan
        E                B
  tak lilo nadyan gelo nemen
         F#
  jane kowe kecantol sinten..
         B           F#
  yo wes ra tak gandoli
         G#m              D#m
  yen pancen mbok tilap rabi
          E              B
  tiwas kesel mbok semayani
        F#                          B
  mergo neng kene aku akeh sing ngantri
        B            F#
  wes suwe anggonmu ilang
             G#m         D#m
  bareng ketemu wes mantenan
        E                B
  tak lilo nadyan gelo nemen
         F#
  jane kowe kecantol sinten..
         B           F#
  yo wes ra tak gandoli
         G#m              D#m
  yen pancen mbok tilap rabi
          E              B
  tiwas kesel mbok semayani
        F#                          B
  mergo neng kene aku akeh sing ngantri
Outro :
B