Intro:
F  G  C  G
       C
Kowe teko nggowo loro
       F
Kowe lungo tanpo suworo
          Dm
Nembung karo nangis getih
         G
Nganti keturutan le mu sugeh
         Em
Banjur kowe lali konco
         Am                G
Mergo ngoyak bondoning ndonyo
        F           G           C
Ra sembodo le mu ngemis karo nangis
#)
      F
Opo kowe ra ngelingi susah tak tulungi
  Em
Kowe uwes sugeh banjur kowe ngelaleni
    Dm        G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati
Reff:
             F                    G
 Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                 C
 Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
              Dm                      G
 Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
                 C
 Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno
             Dm                  G
 Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                 C
 Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
              Dm                      G
 Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
                C
 Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno
Musik:
C  F  Dm  G
F  Em  Dm  G  C
#)
      F
Opo kowe ra ngelingi susah tak tulungi
  Em
Kowe uwes sugeh banjur kowe ngelaleni
    Dm        G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati
Reff:
             F                    G
 Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                 C
 Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
              Dm                      G
 Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
                 C
 Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno
             Dm                  G
 Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                 C
 Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
              Dm                      G
 Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
                C
 Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno
    F         G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati
    Dm        G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati