Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Guyon Waton - Dukun Kagol

Intro: 
F  G  C  G

       C
Kowe teko nggowo loro
       F
Kowe lungo tanpo suworo
          Dm
Nembung karo nangis getih
         G
Nganti keturutan le mu sugeh

         Em
Banjur kowe lali konco
         Am                G
Mergo ngoyak bondoning ndonyo
        F           G           C
Ra sembodo le mu ngemis karo nangis

#)
      F
Opo kowe ra ngelingi susah tak tulungi
  Em
Kowe uwes sugeh banjur kowe ngelaleni
    Dm        G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati

Reff:
             F                    G
 Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                 C
 Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
              Dm                      G
 Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
                 C
 Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno

             Dm                  G
 Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                 C
 Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
              Dm                      G
 Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
                C
 Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno

Musik: 
C  F  Dm  G
F  Em  Dm  G  C

#)
      F
Opo kowe ra ngelingi susah tak tulungi
  Em
Kowe uwes sugeh banjur kowe ngelaleni
    Dm        G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati

Reff:
             F                    G
 Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                 C
 Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
              Dm                      G
 Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
                 C
 Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno

             Dm                  G
 Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
                 C
 Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
              Dm                      G
 Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
                C
 Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno

    F         G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati
    Dm        G                C
Nggawe loro seseke kagol ning ati




CHORD TERKAIT