C  D  G  Em  Am  D  G
[verse intro]
G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am         D
Seng kependem ono neng dodo
G        D
Kudu kepiye
Em         D
Aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane
    Am          D    G  D
Uripku iki kudu koyo ngene
[verse]
G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am         D
Seng kependem ono neng dodo
G        D
Kudu kepiye
Em         D
Aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane
    Am          D    G  D
Uripku iki kudu koyo ngene
[pre chorus]
    Em
Senajan kowe
         Bm
Wes karo liyane
            C
Nanging tresnoku ro kowe
     D
Ora iso tak lalekke
[chorus]
           C          D            Em
Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
          Am        D           G
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
        C         D              Em
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
                Am        D            G
Senajan tresno iki mung kependem ning ati
[musik]
C  D  Bm  Em  Am  D  G
[verse]
G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am         D
Seng kependem ono neng dodo
G        D
Kudu kepiye
Em         D
Aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane
    Am          D     G  D
Uripku iki kudu koyo ngene
[pre chorus]
    Em
Senajan kowe
         Bm
Wes karo liyane
            C
Nanging tresnoku ro kowe
     D
Ora iso tak lalekke
[chorus]
           C          D           Em
Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
          Am        D           G
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
        C         D              Em
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
                Am        D            G
Senajan tresno iki mung kependem ning ati
           C          D            Em
Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
          Am        D           G
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
        C         D              Em
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
                Am        D            G
Senajan tresno iki mung kependem ning ati
[fade out]
                Am
Senajan tresno iki
       D            G
Mung kependem ning ati