0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Guyon Waton - Kependem Tresno

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
C  D  G  Em  Am  D  G

[verse intro]

G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am         D
Seng kependem ono neng dodo

G        D
Kudu kepiye
Em         D
Aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane
    Am          D    G  D
Uripku iki kudu koyo ngene

[verse]

G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am         D
Seng kependem ono neng dodo

G        D
Kudu kepiye
Em         D
Aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane
    Am          D    G  D
Uripku iki kudu koyo ngene

[pre chorus]

    Em
Senajan kowe
         Bm
Wes karo liyane
            C
Nanging tresnoku ro kowe
     D
Ora iso tak lalekke

[chorus]

           C          D            Em
Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
          Am        D           G
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
        C         D              Em
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
                Am        D            G
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

[musik]

C  D  Bm  Em  Am  D  G

[verse]

G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am         D
Seng kependem ono neng dodo

G        D
Kudu kepiye
Em         D
Aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane
    Am          D     G  D
Uripku iki kudu koyo ngene

[pre chorus]

    Em
Senajan kowe
         Bm
Wes karo liyane
            C
Nanging tresnoku ro kowe
     D
Ora iso tak lalekke

[chorus]

           C          D           Em
Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
          Am        D           G
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
        C         D              Em
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
                Am        D            G
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

           C          D            Em
Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
          Am        D           G
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
        C         D              Em
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
                Am        D            G
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

[fade out]

                Am
Senajan tresno iki 
       D            G
Mung kependem ning ati

CHORD TERKAIT