Intro :
D  E  A  F#m
D  E  A
A                    D
..ra iling janjine biyen
              E
kowe ninggal aku
             A
ora miker-miker
F#m                    D
.. tanpo masalah sing ono
             E
kowe moro ngadoh
                 A
nggawe ati iki cidro..
*)
A                    D
..mili deres banyu moto
                E
ngiringi langkahku
                A
ngikhlasno awakmu
F#m                   D
..mungkin iki wes garise
           E
aku kudu pisah
                    A
tanpo aku ngeroso salah..
Reff :
              Bm
  nelongso atiku
                E
  nangis ning batinku
                C#m
  kowe ninggal aku
                     F#m
  tanpo sebab moro lungo
                Bm
  yen wes ora sayang
                  D
  mending kowe ngomong
        E          A
  ojo moro-moro ngilang..
Musik :
Bm  E  C#m  F#m
Bm  E  A
*)
A                    D
..mili deres banyu moto
                E
ngiringi langkahku
                A
ngikhlasno awakmu
F#m                   D
..mungkin iki wes garise
           E
aku kudu pisah
                    A
tanpo aku ngeroso salah..
Reff :
              Bm
  nelongso atiku
                E
  nangis ning batinku
                C#m
  kowe ninggal aku
                     F#m
  tanpo sebab moro lungo
                Bm
  yen wes ora sayang
                  D
  mending kowe ngomong
        E          A
  ojo moro-moro ngilang..
              Bm
  nelongso atiku
                E
  nangis ning batinku
                C#m
  kowe ninggal aku
                     F#m
  tanpo sebab moro lungo
                Bm
  yen wes ora sayang
                  D
  mending kowe ngomong
        E          A    F#m
  ojo moro-moro ngilang..
                Bm
  yen wes ora sayang..
                  D
  mending kowe ngomong..
        E        A
  ojo moro-moro ngilang..
Outro :
A