Intro :
Am  G  F  Em  F  G
Am  G  F  Am  G  C
  C    G/B      Am
Bedo ranemu dalane
A      Dm               G
Karo kowe aku raono bahagiane
   F      Em          A
Timbang gelo mung disio-dio
          Dm
Rasah digawe dowo crito iki
    G                   C
Tresno rabakal iso nyawiji..
 C     G/B             Am
Abot kesel sing ngrasakke
A      Dm                   G
Karo kowe anane ming rame wae
 F   Em          A
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
       Dm
Mikir awakmu dewe karepmu dewe
   G                    C
Tanpo kelingan janji awale..
(#)
   Am           G
Pancen iki dudu jodone
  F          C  G/B
Rasah di peksakke
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalanae
   F                 G
Percoyo wae Gusti mboten nate sare
Reff :
          C        G
  Kowe ratau ngerteni
        Am          Em
  Roso iki kepati-pati
         F              C
  Tibo butuh kowe nggoleki
        Dm         G
  Aku piye kowe ra peduli..
           C            G
  Ra perlu ngomogke tresno
          Am            Em
  Yen kui mung nggawe loro
           F         C
  Ra perlu dolanan roso
   Dm         G      C   G
  Awak dewe penak konco..
Musik :
Dm  G  Em  Am
F  G  C
(#)
   Am           G
Pancen iki dudu jodone
  F            C  G/B
Rasah di peksakke
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalanae
   F                 G
Percoyo wae Gusti mboten nate sare
Reff :
          C        G
  Kowe ratau ngerteni
        Am          Em
  Roso iki kepati-pati
         F              C
  Tibo butuh kowe nggoleki
        Dm         G
  Aku piye kowe ra peduli..
           C            G
  Ra perlu ngomogke tresno
          Am            Em
  Yen kui mung nggawe loro
           F         C
  Ra perlu dolanan roso
   Dm         G      Am  G
  Awak dewe penak konco...
  F
  Hooooo...
  Am          G      F   G
  Awak dewe penak konco..
     Am           G
  Pancen iki dudu jodone
    F      G     C
  Rasah di peksakke..