Intro :
C#m  C#m  F#m  E  C#m
C#m  C#m  D  C#m
     C#m
rumekso ingsun
        C#m
laku nisto ngoyo woro
    F#m
kelawan mekak howo
           E       C#m
howo kang dur angkoro..
     C#m
senadjan setan gentayangan
       C#m
tansah gawe rubedo
       D          C#m
hinggo pupusing jaman..
    C#m
hameteg ingsun
         C#m
nyirep geni wiso murko
      F#m
maper hardening ponco
       E         C#m
saben ulesing netro..
       C#m
tinambaran sih kawelasan
        C#m
ingkang paring kamulyan
           D         C#m
sang hyang jati pengeran..
     F#m    E
jiwanggo kalbu
        D             C#m
samudro pepuntoning laku
    F#m          E
tumuju dateng gusti
           D         C#m
dzat kang amurbo dumadi
        C#m
manunggaling kawulo gusti
         D            C#m
krenteg ati bakal dumadi
   F#m    E         D    C#m
mukti ingsun …tanpo piranti..
Musik :
F#m D D C#m
F#m D C#m
    C#m
sumebyar ing sukmo
       C#m
madu sarining perwito
    F#m
maneko warno prodo
           E        C#m
mbangun projo sampurno..
      C#m
sengkolo tido mukso
       C#m
kolobendu nyoto sirno
        D         C#m
tyasing roso mardiko…..
    C#m
mugiyo den sedyo
        C#m
pusoko kalimosodo
      F#m
yekti dadi mustiko
           E      C#m
sajeroning jiwo rogo..
     C#m
bejo mulyo waskito
        C#m
digdoyo bowo leksono
         D            C#m
byar manjing sigro-sigro..
  F#m         E
ampuh sepuh wutuh
         D        C#m
tan keno iso paneluh
   F#m             E
gagah bungah sumringah
           D       C#m
ndadar ing wayah-wayah..
        C#m
satriyo toto sembodo
      E        D         C#m
wirotomo katon sewu kartiko
    F#m    E    D   C#m
kataman wahyu kolosebo..
Musik :
F#m D D C#m
F#m D C#m
    C#m
memuji ingsun
         C#m
kanthi suwito linuhung
    F#m
segoro gando arum
          E       C#m
suh rep dupo kumelun
    C#m
tinulah niat ingsun
             C#m
hangidung sabdo kang luhur
     D                C#m
titahing sang hyang agung
     C#m
rembesing tresno
         C#m
tondo luhing netro roso
     F#m
roso rasaning ati
         E         C#m
kadyo tirto kang suci..
       C#m
kawistoro jopo montro
        C#m
kondang dadi pepadang
       D              C#m
palilahing sang hyang wenang..
     F#m      E
nowo dewo jawoto
        D        C#m
tali santiko bawono
      F#m      E
prasido sidhikoro
        D         C#m
ing sasono asmoroloyo
         C#m
sri narendro kolosebo
      E   D      C#m
winisudo ing gegono
  F#m      E      D    C#m
datan gingsir….sewu warso
Outro :
C#m  C#m  D  C#m  C#m