Intro :
B  F#  G#m  E  F#
B              F#      G#m
Kowe pernah janji karo aku
     C#m                       F#
ra bakal mblenjani sumpah janjimu
  D#m
saiki kowe lali
     G#m
lali marang janjimu
       E                  F#
ninggalke aku seng iseh tresno
          B
dadi masalah..
*)
   B           F#
Lambeku sing lamis
       G#m
nggawe atimu keiris
       C#m
pancen kuwi salahku
         F#
seng nggawe kowe nangis
      D#m           G#m
tresnoku ora koyo telo
       E
seng jaremu nyereti
        F#
nggawe loro jeroning ati..
Reff I:
   G#m
  Uripku seng spaneng
           F#
  ra ono kowe aku kangen
   E
  uripku seng spaneng
           B          F#
  ra ono kowe aku gendheng..
        G#m
  tresnoku ora luntur
            F#
  tak jalok ojo mundur
      E          F#     B
  ojo mbok gawe atiku ajor..
Musik :
G#m  F#  E  F#
G#m  F#  E  F#  B  F#
*)
   B           F#
Lambeku sing lamis
       G#m
nggawe atimu keiris
       C#m
pancen kuwi salahku
         F#
seng nggawe kowe nangis
      D#m           G#m
tresnoku ora koyo telo
       E
seng jaremu nyereti
        F#
nggawe loro jeroning ati..
Reff II:
   G#m
  uripku seng spaneng
           F#
  ra ono kowe aku kangen
   E
  uripku seng spaneng
           B         F#/Bb
  ra ono kowe aku gendheng
        G#m
  tresnoku ora luntur
            F#
  tak jalok ojo mundur
      E          F#    B  F#/Bb
  ojo mbok gawe atiku ajor..
   G#m
  uripku seng spaneng
           F#
  ra ono kowe aku kangen
   E
  uripku seng sepaneng
           B         F#/Bb
  ra ono kowe aku gendheng
  G#m
  dadi masalah
           F#
  yen kowe ngajak pisah
      E             F#      B
  aku ra pingin tresnoku bubrah..
*)
   B           F#
Lambeku sing lamis
       G#m
nggawe atimu keiris
       C#m
pancen kuwi salahku
         F#
seng nggawe kowe nangis
      D#m           G#m
tresnoku ora koyo telo
       E
seng jaremu nyereti
        F#
nggawe loro jeroning ati..
Reff III:
   G#m
  uripku seng spaneng
           F#
  ra ono kowe aku kangen
   E
  uripku seng spaneng
           B         F#/Bb
  ra ono kowe aku gendheng
        G#m
  tresnoku ora luntur
            F#
  tak jalok ojo mundur
      E          F#    B  F#/Bb
  ojo mbok gawe atiku ajor..
   G#m
  uripku seng spaneng
           F#
  ra ono kowe aku kangen
   E
  uripku seng sepaneng
           B         F#/Bb
  ra ono kowe aku gendheng
  G#m
  dadi masalah
           F#
  yen kowe ngajak pisah
      E             F#      B
  aku ra pingin tresnoku bubrah..
      E          F#       B
  aku ra pingin uripmu susah..
Outro :
B

Chord Nella Kharisma - Dadi Masalah