0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Nella Kharisma - Dadi Masalah

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
B  F#  G#m  E  F#

B              F#      G#m   
Kowe pernah janji karo aku
     C#m                       F#            
ra bakal mblenjani sumpah janjimu

  D#m                
saiki kowe lali 
     G#m
lali marang janjimu
       E                  F#
ninggalke aku seng iseh tresno
          B
dadi masalah..

*)
   B           F#
Lambeku sing lamis 
       G#m
nggawe atimu keiris
       C#m
pancen kuwi salahku 
         F#
seng nggawe kowe nangis
      D#m           G#m
tresnoku ora koyo telo
       E
seng jaremu nyereti 
        F#
nggawe loro jeroning ati..

Reff I:
   G#m
  Uripku seng spaneng 
           F#
  ra ono kowe aku kangen
   E
  uripku seng spaneng
           B          F#
  ra ono kowe aku gendheng..

        G#m
  tresnoku ora luntur
            F#
  tak jalok ojo mundur
      E          F#     B
  ojo mbok gawe atiku ajor..

Musik : 
G#m  F#  E  F#
G#m  F#  E  F#  B  F#

*)
   B           F#
Lambeku sing lamis 
       G#m
nggawe atimu keiris
       C#m
pancen kuwi salahku 
         F#
seng nggawe kowe nangis
      D#m           G#m
tresnoku ora koyo telo
       E
seng jaremu nyereti 
        F#
nggawe loro jeroning ati..

Reff II:
   G#m
  uripku seng spaneng 
           F#
  ra ono kowe aku kangen
   E
  uripku seng spaneng
           B         F#/Bb
  ra ono kowe aku gendheng

        G#m
  tresnoku ora luntur
            F#
  tak jalok ojo mundur
      E          F#    B  F#/Bb
  ojo mbok gawe atiku ajor..

   G#m
  uripku seng spaneng 
           F#
  ra ono kowe aku kangen
   E
  uripku seng sepaneng
           B         F#/Bb
  ra ono kowe aku gendheng

  G#m
  dadi masalah
           F#
  yen kowe ngajak pisah
      E             F#      B
  aku ra pingin tresnoku bubrah..

*)
   B           F#
Lambeku sing lamis 
       G#m
nggawe atimu keiris
       C#m
pancen kuwi salahku 
         F#
seng nggawe kowe nangis
      D#m           G#m
tresnoku ora koyo telo
       E
seng jaremu nyereti 
        F#
nggawe loro jeroning ati..

Reff III:
   G#m
  uripku seng spaneng 
           F#
  ra ono kowe aku kangen
   E
  uripku seng spaneng
           B         F#/Bb
  ra ono kowe aku gendheng

        G#m
  tresnoku ora luntur
            F#
  tak jalok ojo mundur
      E          F#    B  F#/Bb
  ojo mbok gawe atiku ajor..

   G#m
  uripku seng spaneng 
           F#
  ra ono kowe aku kangen
   E
  uripku seng sepaneng
           B         F#/Bb
  ra ono kowe aku gendheng

  G#m
  dadi masalah
           F#
  yen kowe ngajak pisah
      E             F#      B
  aku ra pingin tresnoku bubrah..
      E          F#       B
  aku ra pingin uripmu susah..

Outro : 
B

CHORD TERKAIT