Intro :
Bb  F  Gm  Dm
D#  Bb Cm  F
       Bb       F         Gm    Dm
ning selat bali gilimanuk ketapang
     D#        Dm        Cm   F
kowe medot taline asmoro sa..yang
  Dm                   G         Cm
temetes eluhku barengi ombak segoro
      D#                     F
deres mili ing pojok pelipis moto..
*)
       Bb         F       Gm
ning selat bali gilimanuk ketapang
    D#         Dm        F
ati iki mbok gawe ra karuan
 Dm                   G
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
        D#                 F
nanging nyatane ra tekan bebrayan..
#)
    Gm                        Dm
tak tompo kanthi ikhlas kabeh penjalukmu
      D#                         F
tak terimo nadyan ngejor ati lan batinku
   Gm                       Dm
percumo anggenku arep ngranggeh lintang
         D#                     F
yen nyatane wengi wes ketundung awan..
Reff :
   Bb                    D#
 suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
            F
 mergo ning ngimpiku jenengmu
        Bb
 tansah sing ngawe-ngawe
       Bb                   D#
 angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
              F
 senadyan tresno iki pancene
      Bb
 wes ora nemu restu
 D#           F
 sampek tekan endi
       Bb        Gm
 tak gowo tresno iki
     D#        F           Bb
 wedine kegowo sampek tekan pati..
Musik :
Bb  F  Gm  Dm
D#  Dm  F
Dm  G  Cm
D#  F  Bb
*)
       Bb         F       Gm
ning selat bali gilimanuk ketapang
    D#         Dm        F
ati iki mbok gawe ra karuan
 Dm                   G
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
        D#                 F
nanging nyatane ra tekan bebrayan..
Reff :
   Bb                    D#
 suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
            F
 mergo ning ngimpiku jenengmu
        Bb
 tansah sing ngawe-ngawe
       Bb                   D#
 angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
              F
 senadyan tresno iki pancene
      Bb
 wes ora nemu restu
 D#           F
 sampek tekan endi
       Bb        Gm
 tak gowo tresno iki
     D#        F           Bb
 wedine kegowo sampek tekan pati..
     D#        F          Bb
 wedine kegowo sampek tekan pati