0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Via Vallen - Loro Ning Ati

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
Bm D A Bm
Bm D A Bm

               Bm
ning ati iki loro..
D                      Em
 kadung eling kowe ninggalne aku
A                    Bm
 kabeh sanggup tak lakoni
F#             Bm
 supoyo kowe tetep ning sandingku

Em
 opo kurange aku
            Bm
opo salahe aku 
nganti sliramu tego 
F#                  Bm
nggawe loro neng atiku

Musik :
F#m G A D F# Bm

Reff :
                  A
 umpomo kowe ning kono
                   D
 wes ono wong liyo sing tok tresnani
 G                Em
 ..aku bakal ngelalekne 
                  F# 
 jenengmu ning atiku
                                 Bm
 tak ikhlasne masio perih batin iki..

Musik :
F#m G A D F# Bm

               Bm
ning ati iki loro..
D                      Em
 kadung eling kowe ninggalne aku
A                    Bm
 kabeh sanggup tak lakoni
F#             Bm
 supoyo kowe tetep ning sandingku

Em
 opo kurange aku
            Bm
opo salahe aku 
nganti sliramu tego 
F#                  Bm
nggawe loro neng atiku

Musik :
F#m G A D F# Bm

Reff :
                  A
 umpomo kowe ning kono
                   D
 wes ono wong liyo sing tok tresnani
 G                Em
 ..aku bakal ngelalekne 
                  F# 
 jenengmu ning atiku
                                 Bm
 tak ikhlasne masio perih batin iki..

Musik :
F#m G A D F# Bm

Reff :
                  A
 umpomo kowe ning kono
                   D
 wes ono wong liyo sing tok tresnani
 G                 Em
 .. aku bakal ngelalekne 
                  F# 
 jenengmu ning atiku
                                 Bm
 tak ikhlasne masio perih batin iki..

Outro : 
Bm

CHORD TERKAIT