Intro :
Bm D A Bm
Bm D A Bm
               Bm
ning ati iki loro..
D                      Em
 kadung eling kowe ninggalne aku
A                    Bm
 kabeh sanggup tak lakoni
F#             Bm
 supoyo kowe tetep ning sandingku
Em
 opo kurange aku
            Bm
opo salahe aku
nganti sliramu tego
F#                  Bm
nggawe loro neng atiku
Musik :
F#m G A D F# Bm
Reff :
                  A
 umpomo kowe ning kono
                   D
 wes ono wong liyo sing tok tresnani
 G                Em
 ..aku bakal ngelalekne
                  F#
 jenengmu ning atiku
                                 Bm
 tak ikhlasne masio perih batin iki..
Musik :
F#m G A D F# Bm
               Bm
ning ati iki loro..
D                      Em
 kadung eling kowe ninggalne aku
A                    Bm
 kabeh sanggup tak lakoni
F#             Bm
 supoyo kowe tetep ning sandingku
Em
 opo kurange aku
            Bm
opo salahe aku
nganti sliramu tego
F#                  Bm
nggawe loro neng atiku
Musik :
F#m G A D F# Bm
Reff :
                  A
 umpomo kowe ning kono
                   D
 wes ono wong liyo sing tok tresnani
 G                Em
 ..aku bakal ngelalekne
                  F#
 jenengmu ning atiku
                                 Bm
 tak ikhlasne masio perih batin iki..
Musik :
F#m G A D F# Bm
Reff :
                  A
 umpomo kowe ning kono
                   D
 wes ono wong liyo sing tok tresnani
 G                 Em
 .. aku bakal ngelalekne
                  F#
 jenengmu ning atiku
                                 Bm
 tak ikhlasne masio perih batin iki..
Outro :
Bm