0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Pendhoza - Demi Kowe

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
Am  F  G  C  E
Am  F  G  C

C
Dek, aku bali
     Em
Arep nepati janji
    F       G           C
Tak jaluk, kowe ra ngapusi..
C
Lungaku wingi
      Em
Amung golek rejeki
    F              G         C
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
    Am
Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    F
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  C
Mikir masa depan karo golek modal
    G
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Am
Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      F
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 C
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
   G
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
          Am
Mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
F
Godaan teko nanging aku ora ngiwo
      C
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      G
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Am
Matur suwun wis gelem nompo aku
   F
Sampun percoyo karo janji janjiku
  C
Bakal tak jogo tekan ing patiku
    G
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..
      G                    C    E  Am
 Setiaku karo kowe tekan matiku uu..

CHORD TERKAIT