Intro:
D  A  Bm  F#m
G  D  Em  A
 D         A   Bm  F#m
Dek, sepurane aku..
             G
Sing durung iso
     A            D    A
dadi opo sing tok karepno..
D         A     Bm F#m
Aku mung iso kerjo..
        G
Opo enenge
             A         D  A
sing penting halal hasile..
D          A    Bm F#m
Mas, aku iso nompo..
           G
Yen wis dalane
      A         D     A
urip iki kudu koyo ngene..
   D          A   Bm F#m
penting dilakoni wae..
      G           A
Aku yakin bakal kepenak
     D
mburine..
#)
     G
Kowe ojo sumelang
         D
Tresnaku ra bakal ilang
       Em
Ibarat kowe kuncine
    A
Aku dadi montore..
Reff:
         D         A
  Kadang aku sok mikir
      Bm             F#m
  Aku mung tukang parkir
      G         D
  Opo kowe iso nompo
        Em          A
  Ra bakal nggawe loro..
       D         A
  Kowe ra sah kuatir
        Bm         F#m
  Kabeh uwis tak pikir
           G            D
  Senadyan kowe tukang parkir
          Em        A
  Nanging atiku ora bakal
        D   A
  sumingkir..
Musik:
D  A  Bm  F#m
G  A  D  A
 D         A   Bm  F#m
Dek, sepurane aku..
             G
Sing durung iso
     A            D    A
dadi opo sing tok karepno..
D         A     Bm F#m
Aku mung iso kerjo..
        G
Opo enenge
             A         D
sing penting halal hasile..
#)
     G
Kowe ojo sumelang
         D
Tresnaku ra bakal ilang
       Em
Ibarat kowe kuncine
    A
Aku dadi montore..
Reff:
         D         A
  Kadang aku sok mikir
      Bm             F#m
  Aku mung tukang parkir
      G         D
  Opo kowe iso nompo
        Em          A
  Ra bakal nggawe loro..
       D         A
  Kowe ra sah kuatir
        Bm         F#m
  Kabeh uwis tak pikir
           G            D
  Senadyan kowe tukang parkir
          Em        A
  Nanging atiku ora bakal
        D   A
  sumingkir..
         D         A
  Kadang aku sok mikir
      Bm             F#m
  Aku mung tukang parkir
      G         D
  Opo kowe iso nompo
        Em          A
  Ra bakal nggawe loro..
       D         A
  Kowe ra sah kuatir
        Bm         F#m
  Kabeh uwis tak pikir
           G            D
  Senadyan kowe tukang parkir
          Em        A
  Nanging atiku ora bakal
        D
  sumingkir..
          G         A
  Nanging atiku ora bakal
        D
  sumingkir..
Outro :
D

Chord Agung Pradanta - Tukang Parkir