Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Agung Pradanta feat Eva Santika - Ngerteni

Intro: 
C  D  G

(AGUNG PRADANTA)
     G   D          Em   D
Tresnoku iki mung siji kowe
     C   G       Am  D
Ning atiku raono liyane
  G       D         Em   D
Kowe sing iso ngerteni aku
   C            D        G
Susah seneng dilakoni bareng..

(EVA)
   G   D            Em  D
Kabeh iki waton tak lakoni
     C     G        Am     D
Senajan kabeh aku uwes ngerti
  G    D           Em   D
Omonganmu kui mung ngapusi
   C          D             G
Padahal tresnomu ra mung siji..

(AGUNG PRADANTA)
C          D          G
Kowe slama iki ra ngerti
 Em      C
Isi ati iki
   D         G
Jerone tresnaku nggo sliramu

(EVA)
C          D         G
Nanging saiki opo bukti
 Em         C
Omonganmu kui
    D           G
Raiso tak ngerteni..

(AGUNG PRADANTA)
G                    D
 Kadang nek ketemu padu
                    Em
Malah kadang omonganmu
                D
Dadi bungahe atiku
                   C
Sak jane piye karepmu
D         G    D
Piye karepmu?..

(EVA)
G                   D
 Kowe senengane ngatur
                       Em
Kadang omonganmu nglantur
                  D
Pingine aku tok atur
                C
Nanging opo bukti
                      G
Arep tak gowo ning endi selama iki
     Am           D      G  D
Pitakonku durung tok jawabi..

Reff:

  (AGUNG PRADANTA)
      G             D
  Aku ra pengen ngatur
      Em          D
  Aku ra pingin udur
         C            G
  Pinginku yo mung siji
       Am        D
  kowe iso ngerteni..

  (EVA)
        G         D
  Kabeh kui karepmu
            Em       D
  ra ngerti opo karepku
       C         G
  Coba kowe dadi aku
      Am              D     G  D
  Pie rasane dadi tresno keloromu

Musik: 
G  D  Em  D  C  G  Am  D
G  D  Em  D  C  G  Am  D  G  D

(AGUNG PRADANTA)
C          D          G
Kowe slama iki ra ngerti
 Em      C
Isi ati iki
   D         G        Am  G/B
Jerone tresnoku nggo sliramu

(EVA)
C          D         G
Nanging saiki opo bukti
 Em         C
Omonganmu kui
    D           G
Raiso tak ngerteni..

Reff:

  (AGUNG PRADANTA)
      G             D
  Aku ra pengen ngatur
      Em          D
  Aku ra pingin udur
         C            G
  Pinginku yo mung siji
       Am        D
  kowe iso ngerteni..

  [EVA]
        G         D
  Kabeh kui karepmu
            Em       D
  ra ngerti opo karepku
       C         G
  Coba kowe dadi aku
      Am              D      G  D
  Pie rasane dadi tresno keloromu

  (AGUNG PRADANTA)
      G             D
  Aku ra pengen ngatur
      Em          D
  Aku ra pingin udur
         C            G
  Pinginku yo mung siji
       Am        D
  kowe iso ngerteni..

  (EVA)
        G         D
  Kabeh kui karepmu
            Em       D
  ra ngerti opo karepku
       C         G
  Coba kowe dadi aku
      Am              D      G  D
  Pie rasane dadi tresno keloromu

Outro : 
G




CHORD TERKAIT