Intro :
Em  Bm  C  G
Am  Em  C  D  Em  B
Em
Roso ning njero ati
   Bm
Raiso tak apusi
C
Kadang nyesek ning dodo
         G
Nanging aku biso opo
        Am
Bingung rasane ati
       Em
Kepiye kudu nyikapi
    C           D
Tresnoku soyo gede
       Em   B
Nggo awakmu...
Em
Ojo dadi atimu
         Bm
Kadang raiso ketemu
C
Mergo kewajibanmu
         G
Kudu ndampingi bojomu
      Am
Kabeh uwes tak tompo
       Em
Kabeh uwes tak pikerno
        C             D
Senajan aku mung dadi selir
 Em
Atimu..
*)
        D
Aku ora nuntut opo opo
          G
Pengen ku iki yo mung tresno
       Am              D
Mergo awakmu sing gawe seneng
  G   D
Atiku..
Reff :
         G
  Pangapurane awakku
          Em
  Durung iso gawe atimu
           Am
  Seseneng koyo bojoku
         D
  Sabaro selir atiku
          G
  Kabeh kui wis tak tompo
            Em
  Senajan kadang ati loro
            Am
  Nanging piye meneh
          D          G
  Wis garise sing kuoso..
Musik :
Em  Bm  C  G
Am  Em  C  D  Em
*)
        D
Aku ora nuntut opo opo
          G
Pengen ku iki yo mung tresno
       Am              D
Mergo awakmu sing gawe seneng
  G   D
Atiku..
Reff :
         G
  Pangapurane awakku
          Em
  Durung iso gawe atimu
           Am
  Seseneng koyo bojoku
         D
  Sabaro selir atiku
          G
  Kabeh kui wis tak tompo
            Em
  Senajan kadang ati loro
            Am
  Nanging piye meneh
          D          G
  Wis garise sing kuoso..
         G
  Pangapurane awakku
          Em
  Durung iso gawe atimu
           Am
  Seseneng koyo bojoku
         D
  Sabaro selir atiku
          G
  Kabeh kui wis tak tompo
            Em
  Senajan kadang ati loro
            Am
  Nanging piye meneh
          D          G
  Wis garise sing kuoso..
Outro :
G

Chord Agung Pradanta - Putri Kiran Wis Tak Tompo