Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Agung Pradanta Feat Putri Kirana - Wis Tak Tompo

Intro : 
Em  Bm  C  G
Am  Em  C  D  Em  B

Em
Roso ning njero ati
   Bm
Raiso tak apusi
C
Kadang nyesek ning dodo
         G
Nanging aku biso opo
        Am
Bingung rasane ati
       Em
Kepiye kudu nyikapi
    C           D
Tresnoku soyo gede 
       Em   B
Nggo awakmu...

Em
Ojo dadi atimu
         Bm
Kadang raiso ketemu
C
Mergo kewajibanmu
         G
Kudu ndampingi bojomu
      Am
Kabeh uwes tak tompo
       Em
Kabeh uwes tak pikerno
        C             D
Senajan aku mung dadi selir 
 Em
Atimu..

*)
        D
Aku ora nuntut opo opo
          G
Pengen ku iki yo mung tresno
       Am              D       
Mergo awakmu sing gawe seneng 
  G   D
Atiku..

Reff :
         G
  Pangapurane awakku
          Em
  Durung iso gawe atimu
           Am
  Seseneng koyo bojoku
         D
  Sabaro selir atiku

          G
  Kabeh kui wis tak tompo
            Em
  Senajan kadang ati loro
            Am
  Nanging piye meneh
          D          G
  Wis garise sing kuoso..

Musik : 
Em  Bm  C  G
Am  Em  C  D  Em

*)
        D
Aku ora nuntut opo opo
          G
Pengen ku iki yo mung tresno
       Am              D       
Mergo awakmu sing gawe seneng 
  G   D
Atiku..

Reff :
         G
  Pangapurane awakku
          Em
  Durung iso gawe atimu
           Am
  Seseneng koyo bojoku
         D
  Sabaro selir atiku

          G
  Kabeh kui wis tak tompo
            Em
  Senajan kadang ati loro
            Am
  Nanging piye meneh
          D          G
  Wis garise sing kuoso..

         G
  Pangapurane awakku
          Em
  Durung iso gawe atimu
           Am
  Seseneng koyo bojoku
         D
  Sabaro selir atiku

          G
  Kabeh kui wis tak tompo
            Em
  Senajan kadang ati loro
            Am
  Nanging piye meneh
          D          G
  Wis garise sing kuoso..

Outro : 
G

CHORD TERKAIT