Intro:
G  C  D  G
G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am          D
Seng kependem ono neng dodo..
G        D
Kudu kepiye
 Em         D
Aku mesti piye
     C         G
Yen pancen dalane
    Am          D        G
Uripku iki kudu koyo ngene..
G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am          D
Seng kependem ono neng dodo..
G        D
Kudu kepiye
 Em         D
Aku mesti piye
     C         G
Yen pancen dalane
    Am          D        G
Uripku iki kudu koyo ngene..
#)
    Em
Senajan kowe
         Bm
Wes karo liyane
            C
Nanging tresnoku ro kowe
     D
Ora iso tak lalekke..
Reff:
              C
  Ora bakal ilang
         D          Em
  Tresnoku di nggo kowe
            Am
  Wes tak tutup
        D          G
  Atiku dinggo liyane
          C
  Mergo kowe
         D             Em
  Seng paleng tak tresnani
                  Am
  Senajan tresno iki
         D            G
  Mung kependem ning ati..
Musik:
C  D  Em
3X
C  D  G
G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am          D
Seng kependem ono neng dodo..
G        D
Kudu kepiye
 Em         D
Aku mesti piye
     C         G
Yen pancen dalane
    Am          D        G
Uripku iki kudu koyo ngene..
#)
    Em
Senajan kowe
         Bm
Wes karo liyane
            C
Nanging tresnoku ro kowe
     D
Ora iso tak lalekke..
Reff:
              C
  Ora bakal ilang
         D          Em
  Tresnoku di nggo kowe
            Am
  Wes tak tutup
        D          G
  Atiku dinggo liyane
          C
  Mergo kowe
         D             Em
  Seng paleng tak tresnani
                  Am
  Senajan tresno iki
         D            G
  Mung kependem ning ati..
              C
  Ora bakal ilang
         D          Em
  Tresnoku di nggo kowe
            Am
  Wes tak tutup
        D          G
  Atiku dinggo liyane
          C
  Mergo kowe
         D             Em
  Seng paleng tak tresnani
                  Am
  Senajan tresno iki
         D            G
  Mung kependem ning ati..
                  Am
  Senajan tresno iki
         D            G
  Mung kependem ning ati..

Chord Agung Pradanta - Kependem Tresno