Intro :
G  C  Em  D
G        C
Salahku opo
Am               D
nganti kowe ngeliyo..
G         C
Kurangku opo
         Am
nganti kowe lali..
        D
karo janjimu sing wingi..
Bm              E
Setiaku mbok anggep palsu
Am               C     D  D7
tegane kowe ngelarani atiku..
Reff:
         G
  Ning tebing breksi iki
      Em
  aku medotke janji
    C        G           D
  nalikane kabeh aku ngerti..
       G
  Aku mung iso ndungo
       Em
  mugo kowe bahagio
    C         Bm
  karo pilihanmu
     C         D        G
  meski pilihanmu dudu aku..
Musik :
G  Em  C  D
G        C
Salahku opo
Am               D
nganti kowe ngeliyo..
G         C
Kurangku opo
         Am
nganti kowe lali..
        D
karo janjimu sing wingi..
Bm              E
Setiaku mbok anggep palsu
Am               C       D
tegane kowe ngelarani atiku..
Reff:
         G
  Ning tebing breksi iki
      Em
  aku medotke janji
    C        G           D
  nalikane kabeh aku ngerti..
       G
  Aku mung iso ndungo
       Em
  mugo kowe bahagio
    C         Bm
  karo pilihanmu
     C         D       G   E
  meski pilihanmu dudu aku..
Reff: (Overtone)
         A
  Ning tebing breksi iki
      F#m
  aku medotke janji
    D        A           E
  nalikane kabeh aku ngerti..
      A
  Aku mung iso ndungo
       F#m
  mugo kowe bahagia
    D         C#m
  karo pilihanmu
     D         E       A
  meski pilihanmu dudu aku..
Outro:
A