Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Agung Pradanta - Tebing Breksi Dadi Saksi

Intro : 
G  C  Em  D

G        C
Salahku opo
Am               D
nganti kowe ngeliyo..
G         C
Kurangku opo
         Am
nganti kowe lali..
        D
karo janjimu sing wingi..

Bm              E
Setiaku mbok anggep palsu
Am               C     D  D7
tegane kowe ngelarani atiku..

Reff:
         G
  Ning tebing breksi iki
      Em
  aku medotke janji
    C        G           D
  nalikane kabeh aku ngerti..

       G
  Aku mung iso ndungo
       Em
  mugo kowe bahagio
    C         Bm
  karo pilihanmu
     C         D        G
  meski pilihanmu dudu aku..

Musik : 
G  Em  C  D

G        C
Salahku opo
Am               D
nganti kowe ngeliyo..
G         C
Kurangku opo
         Am
nganti kowe lali..
        D
karo janjimu sing wingi..

Bm              E
Setiaku mbok anggep palsu
Am               C       D
tegane kowe ngelarani atiku..

Reff:
         G
  Ning tebing breksi iki
      Em
  aku medotke janji
    C        G           D
  nalikane kabeh aku ngerti..

       G
  Aku mung iso ndungo
       Em
  mugo kowe bahagio
    C         Bm
  karo pilihanmu
     C         D       G   E
  meski pilihanmu dudu aku..

Reff: (Overtone)
         A
  Ning tebing breksi iki
      F#m
  aku medotke janji
    D        A           E
  nalikane kabeh aku ngerti..

      A
  Aku mung iso ndungo
       F#m
  mugo kowe bahagia
    D         C#m
  karo pilihanmu
     D         E       A
  meski pilihanmu dudu aku..

Outro: 
A

CHORD TERKAIT