Intro:
Cm  Gm  Fm  Cm
Gm  G#  A#  Cm
Cm
Semilir angin dalu
   A#              Cm
sumripit roso ning ati
          Fm      A#       D#
soyo nambahi roso kasmaran iki
           Fm                    Cm
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
           A#       Gm      Cm
nanging ra ono teko ngugemi janjimu..
Int.
A# Gm Cm..
Cm
Padange rembulan
         A#     Cm
sing ngancani sepiku
          Fm    A#     D#
suwi ngenteni raono tekamu
          Fm                         Cm
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
             A#      Gm       Cm
nangis netes eluhku, geloning atiku..
Musik:
A#  D#  Cm
A#  Gm  Cm
Reff:
  Cm                           A#
  Raono banyu sing nelesi ning pelataran
               Fm
  nanging mung udan janjimu
          G#             Cm
  nelesi atiku sing kasmaran..
        Cm                   A#
  raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
               Fm
  nanging mung udan janjimu
         G#                Cm
  sing deres gawe geloning ati..
      Fm
  Ojo mung paring janji
           Cm
  nganti kapan nyekso kangenku
            A#    Gm     Cm
  nganti seprene raono tekamu..
Musik:
Cm  A#  Fm  Cm
A#  G#  A#  Cm
Cm
Semilir angin dalu
   A#              Cm
sumripit roso ning ati
          Fm      A#       D#
soyo nambahi roso kasmaran iki
           Fm                    Cm
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
           A#       Gm      Cm
nanging ra ono teko ngugemi janjimu..
Int.
A#  Gm  Cm
Cm
Padange rembulan
         A#     Cm
sing ngancani sepiku
          Fm    A#     D#
suwi ngenteni raono tekamu
          Fm                         Cm
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
             A#      Gm       Cm
nangis netes eluhku, geloning atiku..
Musik:
A#  D#  Cm
A#  Gm  Cm
Reff:
  Cm                           A#
  Raono banyu sing nelesi ning pelataran
               Fm
  nanging mung udan janjimu
          G#             Cm
  nelesi atiku sing kasmaran..
        Cm                   A#
  raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
               Fm
  nanging mung udan janjimu
         G#                Cm
  sing deres gawe geloning ati..
      Fm
  Ojo mung paring janji
           Cm
  nganti kapan nyekso kangenku
            A#    Gm     Cm
  nganti seprene raono tekamu..
  Cm                           A#
  Raono banyu sing nelesi ning pelataran
               Fm
  nanging mung udan janjimu
          G#             Cm
  nelesi atiku sing kasmaran..
        Cm                   A#
  raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
               Fm
  nanging mung udan janjimu
         G#                Cm
  sing deres gawe geloning ati..
      Fm
  Ojo mung paring janji
           Cm
  nganti kapan nyekso kangenku
            A#    Gm     Cm
  nganti seprene raono tekamu..
Outro:
Cm