Intro :
F  Dm  Bb  F
Gm  C  F
F       Dm       Bb        F
Mak.. bapak, aku ra biso mulih
  Dm             Gm  C
Bodo iki atiku sedih..
F       Dm    Bb       F
Mak.. bapak, aku ora teko
      Dm          Gm    C
Nengkene aku isih kerjo..
Bb      C     F       Dm
.. Mung donga lan pujimu
         Bb             C
Sing tak suwun jroning uripku..
*)
F       Dm    Bb      F
Mak.. bapak, uwis ojo nangis
  Dm                Gm       C
Woconen layang sing tak tulis..
F       Dm      Bb       F
Mak.. bapak, ngapuranen aku
    Dm              Gm    C
Yen ono salah lan luputku..
#)
Bb      C        F       Dm
.. Neng kene koyongene rasane
         Bb      C            F
Pingin mulih isih kurang sangune..
Int.
Gm  Am  C  F
Reff :
 C               F
 Suwarane takbir ing wayah wengi
 C                    F
 Ngelingke salah dosa iki
 C                          F
 Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
        Bb      C      F
 Ngapuranen dosane anakmu iki..
*)
F       Dm    Bb      F
Mak.. bapak, uwis ojo nangis
  Dm                Gm       C
Woconen layang sing tak tulis..
F       Dm      Bb       F
Mak.. bapak, ngapuranen aku
    Dm              Gm    C
Yen ono salah lan luputku..
#)
Bb      C        F       Dm
.. Neng kene koyongene rasane
         Bb      C            F
Pingin mulih isih kurang sangune..
Int.
Gm  Am  C  F
Reff :
 C               F
 Suwarane takbir ing wayah wengi
 C                    F
 Ngelingke salah dosa iki
 C                          F
 Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
        Bb      C      F
 Ngapuranen dosane anakmu iki..
 C               F
 Suwarane takbir ing wayah wengi
 C                    F
 Ngelingke salah dosa iki
 C                          F
 Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
        Bb      C      F
 Ngapuranen dosane anakmu iki..
        Bb      C      F
 Ngapuranen dosane anakmu iki..
Outro:
F