Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Happy Asmara - Salah

Intro : 
C  Csus4  C

Reff :
             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G        C  Csus4  C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..

 C          G        Am
Aku ngerti aku iki sopo
     Dm      G         C
Arep tresno aku wedi doso
 C            G            Am
Arep sambat nanging karo sopo
    Dm          G             C
Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo..

*)
  C           G        Am
Sepurane yen aku iki salah
          Dm                         G
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
         Em               Am
Arep tak selehne aku ora iso
        Dm      G         C
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..

Musik : 
F  G  C  Am  Dm  G  C
F  G  C  Am  Dm  G  C

*)
  C           G        Am
Sepurane yen aku iki salah
          Dm                         G
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
         Em               Am
Arep tak selehne aku ora iso
        Dm      G         C
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..

             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..
          Dm     G          C 
  Masio kowe wes duwene dek'e..




CHORD TERKAIT