Intro :
G  Am  D  G
Cm  G  Em  Am  D  G
G                 Am
.. mbiyen aku tau kelangan
D                    G    D/F#
.. nganti saiki iseh kelingan
Em           E          Am
.. kowe seng tak anti-anti
                    D
bebrayan tekaneng pati
                  G    Cm D
jebule mblenjani janji..
*)
G                  Am
.. kabeh iki mergo kahanan
D                    G    B
.. ben iso nuntuti kebutuhan
Em        E       Am
.. aku kerjo isuk sore
                     D
nanging kowe sambat wae
                  G
jare mok balungan kere..
Reff :
  Dm                  C
  ..opo pancen wes nasibku..
  D         C          Bm   Bm  B
  .. kudu pisahan karo sliramu
  E                      Am
  .. jare mok arep nompo opo anane
             D
  nanging nyatane tresnaku
            G
  mbok sepelekke..
  Dm                 C
  ..kudune kowe ngerteni..
  D             C        Bm  Bm  B
  .. kabeh mung titipane Gusti
  E                    Am
  .. senajan atiku wes bubrah
                     D
  kandel nggone ngibadah
                     G
  Gusti sing paringi berkah..
 G D/F#  Em       Bm
senajan balungan kere
       C          G
ora kendo nyambut gawe
        Em        Bm
senajan dalan ra alus
        C      D    G
seng penting wani terus
Musik :
Em  C  D  G
Am  D  G  Em  E
(huu..huu..huu..)
Am  D  G
(huu..)
*)
G                  Am
.. kabeh iki mergo kahanan
D                    G    B
.. ben iso nuntuti kebutuhan
Em        E       Am
.. aku kerjo isuk sore
                     D
nanging kowe sambat wae
                  G
jare mok balungan kere..
Reff :
  Dm                  C
  ..opo pancen wes nasibku..
  D         C          Bm  Bm  B
  .. kudu pisahan karo sliramu
  E                      Am
  .. jare mok arep nompo opo anane
             D
  nanging nyatane tresnaku
            G
  mbok sepelekke..
  Dm                 C
  ..kudune kowe ngerteni..
  D             C        Bm  Bm  B
  .. kabeh mung titipane Gusti
  E                    Am
  .. senajan atiku wes bubrah
                     D
  kandel nggone ngibadah
                     G
  Gusti sing paringi berkah..
  Em          E           Am
  .. senajan atiku wes bubrah
                      D
  kandele nggone ngibadah
                     G    Cm G
  Gusti sing paringi berkah..

Chord Ndarboy Genk - Balungan Kere