Intro :
F  Bbm  F  A
Dm  C  G  C
F   Bbm          F
Aku wes kadung jeru
  A            Dm  C   G
karo kowe sing ngapusi aku
   C
mbalik mbe' mantanmu..
F  Bbm       F
Pancen wis nasibku
     A         Dm  C     G
mung dadi pelampiasan nafsu
    Bbm         C         F
ben ndeknen balikan mbe' awakmu..
    Dm          Bb
Jaremu pengin lali
    C              F
aku sing mbok curhati
       Dm         Bb
pancen aku sing salah
         Bdim
ngarep luwih kowe luweh
          C
ku tak ngalah..
Reff :
         F        Bb
  Pancen dudu dalane
      C              F
  aku gandeng mbe' kowe
         Dm            Gm
  yo wis ben tak ikhlaske
          C             F
  yen meh mbalik mbe' kae..
         F        Bb
  Pancen dudu jodoku
          C            F
  senajan wes kadung jeru
          Dm      Gm
  mending ojo kesusu
        C           F
  golek sing luwih ayu..
Int :
F  Bbm  F  A
Dm  C  G  C
F   Bbm          F
Aku wes kadung jeru
  A            Dm   C   G
karo kowe sing ngapusi aku
   C
mbalik mbe' mantanmu..
F  Bbm       F
Pancen wis nasibku
     A         Dm  C     G
mung dadi pelampiasan nafsu
    Bbm         C         F
ben ndeknen balikan mbe' awakmu..
    Dm          Bb
Jaremu pengin lali
    C              F
aku sing mbok curhati
       Dm         Bb
pancen aku sing salah
         Bdim
ngarep luwih kowe luweh
          C
ku tak ngalah..
Reff :
         F        Bb
  Pancen dudu dalane
      C              F
  aku gandeng mbe' kowe
         Dm            Gm
  yo wis ben tak ikhlaske
          C             F
  yen meh mbalik mbe' kae..
         F        Bb
  Pancen dudu jodoku
          C            F
  senajan wes kadung jeru
          Dm      Gm
  mending ojo kesusu
        C           F
  golek sing luwih ayu..
      Bb
Mas kowe ojo nesu
     Am
pangapurane aku
       Gm                   C
durung nganti iso mbukak atiku..
       Bb
Pancen bener kandamu
    Am
iki pancen salahku
     Gm        C           F  C
mugo mugo oleh sing luwih ayu..
Reff :
         F        Bb
  Pancen dudu dalane
      C              F
  aku gandeng mbe' kowe
         Dm            Gm
  yo wis ben tak ikhlaske
          C             F
  yen meh mbalik mbe' kae..
         F        Bb
  Pancen dudu jodoku
          C            F
  senajan wes kadung jeru
          Dm      Gm
  mending ojo kesusu
        C           F  C
  golek sing luwih ayu..
         F        Bb
  Pancen dudu dalane
      C              F
  aku gandeng mbe' kowe
         Dm            Gm
  yo wis ben tak ikhlaske
          C             F
  yen meh mbalik mbe' kae..
         F        Bb
  Pancen dudu jodoku
          C            F
  senajan wes kadung jeru
          Dm      Gm
  mending ojo kesusu
        C           F
  golek sing luwih ayu..
          Dm      Gm
  mending ojo kesusu
        C           F
  golek sing luwih ayu
          Dm       Gm
  senajan kowe ra ayu
      C            F
  aku wes kadung jeru..