Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Ndarboy Genk - Kadung Jeru

Intro : 
F  Bbm  F  A
Dm  C  G  C

F   Bbm          F
Aku wes kadung jeru
  A            Dm  C   G
karo kowe sing ngapusi aku
   C 
mbalik mbe' mantanmu..

F  Bbm       F
Pancen wis nasibku
     A         Dm  C     G
mung dadi pelampiasan nafsu
    Bbm         C         F
ben ndeknen balikan mbe' awakmu..

    Dm          Bb       
Jaremu pengin lali
    C              F
aku sing mbok curhati
       Dm         Bb
pancen aku sing salah
         Bdim
ngarep luwih kowe luweh 
          C
ku tak ngalah..

Reff :
         F        Bb
  Pancen dudu dalane
      C              F
  aku gandeng mbe' kowe
         Dm            Gm
  yo wis ben tak ikhlaske
          C             F
  yen meh mbalik mbe' kae..

         F        Bb
  Pancen dudu jodoku
          C            F
  senajan wes kadung jeru
          Dm      Gm
  mending ojo kesusu
        C           F
  golek sing luwih ayu..

Int :
F  Bbm  F  A
Dm  C  G  C

F   Bbm          F
Aku wes kadung jeru
  A            Dm   C   G
karo kowe sing ngapusi aku
   C 
mbalik mbe' mantanmu..

F  Bbm       F
Pancen wis nasibku
     A         Dm  C     G
mung dadi pelampiasan nafsu
    Bbm         C         F
ben ndeknen balikan mbe' awakmu..

    Dm          Bb       
Jaremu pengin lali
    C              F
aku sing mbok curhati
       Dm         Bb
pancen aku sing salah
         Bdim
ngarep luwih kowe luweh 
          C
ku tak ngalah..

Reff :
         F        Bb
  Pancen dudu dalane
      C              F
  aku gandeng mbe' kowe
         Dm            Gm
  yo wis ben tak ikhlaske
          C             F
  yen meh mbalik mbe' kae..

         F        Bb
  Pancen dudu jodoku
          C            F
  senajan wes kadung jeru
          Dm      Gm
  mending ojo kesusu
        C           F
  golek sing luwih ayu..

      Bb
Mas kowe ojo nesu
     Am
pangapurane aku
       Gm                   C
durung nganti iso mbukak atiku..

       Bb
Pancen bener kandamu
    Am
iki pancen salahku
     Gm        C           F  C
mugo mugo oleh sing luwih ayu..

Reff :
         F        Bb
  Pancen dudu dalane
      C              F
  aku gandeng mbe' kowe
         Dm            Gm
  yo wis ben tak ikhlaske
          C             F
  yen meh mbalik mbe' kae..

         F        Bb
  Pancen dudu jodoku
          C            F
  senajan wes kadung jeru
          Dm      Gm
  mending ojo kesusu
        C           F  C
  golek sing luwih ayu..

         F        Bb
  Pancen dudu dalane
      C              F
  aku gandeng mbe' kowe
         Dm            Gm
  yo wis ben tak ikhlaske
          C             F
  yen meh mbalik mbe' kae..

         F        Bb
  Pancen dudu jodoku
          C            F
  senajan wes kadung jeru
          Dm      Gm
  mending ojo kesusu
        C           F
  golek sing luwih ayu..

          Dm      Gm
  mending ojo kesusu
        C           F
  golek sing luwih ayu
          Dm       Gm
  senajan kowe ra ayu
      C            F
  aku wes kadung jeru..




CHORD TERKAIT