Intro :
G  Dm  Am  Cm  G
G
Pancen ora gampang
  Dm
koyo seng mbok sawang
Am
aku kerjo lungo adoh
Cm
neng perantauan
  Bm         Em
mugo-mugo Gusti
       Am
ngijabahi kabeh
     D         G
sing tak arep ati..
*)
G
Pancen ora nyono
 Dm
uripku neng kutho
Am
kerjo abot nengkene
  Cm
karep urip mulyo
    Bm        Em
ninggal keluargo
      Am
adoh anak bojo
     D          G  D
adoh karo wong tuo..
Reff :
             G      C
   Yo wes ngene kahanan
        D            G
   dadi wong perantauan
        Em        Am
   urip sakbendinane
        C              D
   kudu tak tanggung dewe..
         G          C
   Ora entuk nggresulo
        D           G
   arep sambat ro sopo
           Em         Am
   senajan hasil ra sepiro
           C
   seng penting pasrah
   D            G
   karo seng Kuoso..
Musik :
G  Dm  Am  Cm
*)
G
Pancen ora nyono
 Dm
uripku neng kutho
Am
kerjo abot nengkene
  Cm
karep urip mulyo
    Bm        Em
ninggal keluargo
      Am
adoh anak bojo
     D          G  D
adoh karo wong tuo..
Reff :
             G      C
   Yo wes ngene kahanan
        D            G
   dadi wong perantauan
        Em        Am
   urip sakbendinane
        C              D
   kudu tak tanggung dewe..
         G          C
   Ora entuk nggresulo
        D           G
   arep sambat ro sopo
           Em         Am
   senajan hasil ra sepiro
           C
   seng penting pasrah
   D            G
   karo seng Kuoso..
C                      Bm
mangan tak rewangi koretan
Am           D         G
rokok ku nggolek'i tegesan
C                    Bm
duit tak lebokke celengan
Am           D         G  D
kanggo sangu mudik lebaran..
Reff :
             G      C
   Yo wes ngene kahanan
        D            G
   dadi wong perantauan
        Em        Am
   urip sakbendinane
        C              D
   kudu tak tanggung dewe..
         G          C
   Ora entuk nggresulo
        B           Em
   arep sambat ro sopo
           C          Am
   senajan hasil ra sepiro
           C
   seng penting pasrah
   D            G  Em
   karo seng kuoso..
           Am
   seng penting pasrah
   D            Em   A
   karo seng kuoso..huu..
           Am
   seng penting pasrah
   D            G
   karo seng kuoso..
Outro :
G