Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar NDX A.K.A - Bojoku Ketikung

jangan opo, jangan kangkung
tempe opo, tempe koro

ngopo kok bingong, bojoku ditikong
popo po ora, aku ra popo

Am
 jangan opo, jangan kangkung
Dm
 tempe opo, tempe koro
G
 ngopo kok bingung, bojoku ditikung
Am
 popo po ora, aku ra popo

[Chorus]
Am                    Dm
aku ra nyongko kowe tego karo konco
    G
jarene konco kentel
    Am
bojoku tok sleding tekel
Am                  Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
       G               Am
nganti kowe nikung bojone konco dewe

      Am
hey.. kowe koncoku sing jarene CSku
        Dm
nanging nyatane neng mburi kok kowe koyo pabu
    G
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
    Am
ora mikir koncone tumindak sak penake

   Am
paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
      Dm
tusuk dari belakang ah mana ku tahu
   G
seakan kau arjuna padahal engkau kecu
        Am
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm           Am
nanging aku mencoba rapopo
C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm         E
nanging aku kebacut loro

[Chorus]
Am                    Dm
aku ra nyongko kowe tego karo konco
    G
jarene konco kentel
    Am
bojoku tok sleding tekel
Am                  Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
       G               Am
nganti kowe nikung bojone konco dewe

 Am
aku kurang opo, kok kowe iso tego
    Dm
opo ono salahku trus kowe nikung aku
    G
opo kudu tak jarno, po aku kudu lilo
    Am 
rasake tumindakmu sek ngrugike awakku

   Am
pancen kowe konyol, ning utekmu kok protol
       Dm
pendak dinone awor eh bojoku tok gondol
      G
tak bisa aku pendam, mana sangup ku tahan
        Am
ning ngarep kok apikan, ning mburi kok bajingan
C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm           Am
nanging aku mencoba rapopo
C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm         E
nanging aku kebacut loro

[Chorus]
Am                    Dm
aku ra nyongko kowe tego karo konco
    G
jarene konco kentel
    Am
bojoku tok sleding tekel
Am                  Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
       G               Am
nganti kowe nikung bojone konco dewe

   Am
yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
            Dm
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
     G
kowe mung tak titeni, kok watakmu kemlinti
      Am
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

    Am
gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
     Dm
mugo iso seneng, awet tekan tuwo
     G
sakjane aku ngguyu, mikirke tumindakmu
      Am
kok kowe nggragas banget, ngopeni turahanku

C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm           Am
nanging aku mencoba rapopo
C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm         E
nanging aku kebacut loro

[Chorus]
Am                    Dm
aku ra nyongko kowe tego karo konco
    G
jarene konco kentel
    Am
bojoku tok sleding tekel
Am                  Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
       G               Am
nganti kowe nikung bojone konco dewe

Am                    Dm
aku ra nyongko kowe tego karo konco
    G
jarene konco kentel
    Am
bojoku tok sleding tekel
Am                  Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
       G               Am
nganti kowe nikung bojone konco dewe
         Am
(konco dewe)

CHORD TERKAIT