Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar NDX A.K.A Feat. PJR - Terminal Giwangan

    C        C
rasane ora karuan
      F         C
ning ati loro tenan
        Dm       F          G
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)

(Intro) 
C  C  F  C  Dm  G  C  G

C                F           C
 biasane jam semene wis ngabari
Dm               G     C           G
 nanging tekan saiki HPku durung muni
C                F           C
 biasane jedal jedul ning ngarepku
Dm              G
 nanging dino-dino iki
           C               G
menghilang bagai butiran debu

F         G         C         Am
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Dm     F
mung tok nggo sambat
           G
tok nggo istirahat

(Chorus)
    C
rasane ora karuan
      F         C
ning ati loro tenan
        Dm       F          G
cinta matiku kau anggep dolanan..
       C
pengen opo tak turuti
       F               C
leh ku lembur telung wengi
      Dm          G             C  G
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

C
 lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
     F                       C
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
   Dm                  G
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
C                  G
 lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

C
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
F                C
 bojomu dek, aku iki bojomu
  Dm                  G
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
C                  G
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

F         G         C         Am 
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Dm     F
mung tok nggo sambat
           G
tok nggo istirahat

(Chorus)
    C
rasane ora karuan
      F         C
ning ati loro tenan
        Dm       F          G
cinta matiku kau anggep dolanan..
       C
pengen opo tak turuti
       F               C
leh ku lembur telung wengi
      Dm          G             C  G
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

    C
rasane ora karuan
      F         C
ning ati loro tenan
        Dm       F          G
cinta matiku kau anggep dolanan..
       C
pengen opo tak turuti
       F               C
leh ku lembur telung wengi
      Dm          G          C  G  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni




CHORD TERKAIT