D                   E
Saiki tresnaku yo mung nggo kowe
       C#m               F#m
Tak pasrahke kabeh sak rogone
 C                D            A
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodohku
 
A          D               E
Mung sewu siji wong koyo Kowe
     C#m             F#m
Ra bakal tak siak siakke
  C               D             A
Mugo aku ro kowe iso tekan saklawase


         D                   E
Saiki tresnaku yo mung nggo kowe
        C#m              F#m
Tak pasrahke kabeh sak rogone
 C                D            A
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodohku
 
A           D             E
Mung sewu siji wong koyo Kowe
    C#m              F#m
Ra bakal tak siak siakke
  C                D           A
Mugo aku ro kowe iso tekan saklawase

C            D                 A
Mugo aku ro kowe iso tekan saklawase....