0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Xaluna - Ambyar

Ukuran Font:
Perkecil  Reset  Perbesar 
Intro : 
G  Em  C  D

G          Em
seumpomo.. kowe ngerti..
C              D
isi neng njero ati
Bm      E
roso nyaman..
      Am       D
mergo perhatianmu..
G             Em
nanging aku.. ora iso
C                 D
blas.. ora duwe kuoso
Bm        Em E
mergane kowe..
        Am           D
sing nduwe.. uwong liyo
     G
dudu aku..

*)
  C
cukup ati keroso ati ayem
      G
yen weroh kowe mesem
C
senajan tresno
    D
aku mung iso meneng..

Reff :
 G            D
 penting kowe seneng
  Em             Bm
 opo wae tak lakoni
       C      G
 opo kowe ngerti
     Am             D
 tresno iki tulus suci
 G          D
 yo ben aku ajor
    Em             Bm
 anggone nunggu atimu
         C   G
 tulong ojo ilang
 Am         D        G  D
 uripo ning njero atiku..

G
..saben ndino keroso loro
mergo kalah bab asmoro
Em
..tresno gede nyoto
kowe milih wong liyo
C
..sabari itu yang ku bisa
karena memang ku cinta
D
..terpuruk tersiksa
                         Bm
lara ikhlas ku jalani semua
                          Em
mung dadi konco sepi neng uripmu
              Am
batin tak kuatke nggo ngempet larane
       D
mergo aku tresno kowe..

*)
  C
cukup ati keroso ati ayem
      G
yen weroh kowe mesem
C
senajan tresno
    D
aku mung iso meneng..

Reff :
 G            D
 penting kowe seneng
  Em             Bm
 opo wae tak lakoni
       C      G
 opo kowe ngerti
     Am             D
 tresno iki tulus suci
 G          D
 yo ben aku ajor
    Em             Bm
 anggone nunggu atimu
         C   G
 tulong ojo ilang
 Am         D        G  D
 uripo ning njero atiku..

G
..uwes kadung gejeron
                     Em
deleh ati keleru panggon
urip ilang semangat
                        C
sek tak tresno jebul wadon
ra iso mbedakke endi seng modus
             D
endi seng tulus
                                    Bm
wes ntek sakkabehe polat iku ra di urus
                          Em
mung dadi konco sepi neng uripmu
              Am
batin tak kuatke nggo ngempet larane
       D
mergo aku tresno kowe..

Reff :
 G            D
 penting kowe seneng
  Em             Bm
 opo wae tak lakoni
       C      G
 opo kowe ngerti
     Am             D
 tresno iki tulus suci
 G          D
 yo ben aku ajor
    Em             Bm
 anggone nunggu atimu
         C   G
 tulong ojo ilang
 Am         D        G  D
 uripo ning njero atiku..

 G       D
 aku ora gethun
     Em                 Bm
 yen nduwe ati sing ringkih
          C   G
 nanging aku iso
    Am                D
 nandur roso tanpo pamrih
 G        D  D#m
 opo kowe sadar
  Em              Bm
 atiku keliwat jembar
         C   G 
 ra dadi jodomu
     Am         D
 aku mung iso sabar..
   G
 ambyar..

         C   G
 ra dadi jodomu
     Am         D
 aku mung iso sabar..
   G
 ambyar..

CHORD TERKAIT