Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen

Intro : 
D  F#m  Bm  F#m  G  D  Em  A

D      A            Bm
 hangiring angin wengi
         G             D
tak laraske tresno ne ati
                  A
agawe kangen roso ing sepi..

Bm
bungae atiku.. 
    F#m
yen eling esemmu..
   Em
gambarke kangen..
         A
marang sliramu..

D            A         Bm
 ning langit katon gumebyar
          G              D
kerlip lintang nyinari bumi
                        A
hawaning wengi nambah kangen iki..

  Bm
siramono ati.. 
     F#m
kang nandang kasmaran..
    Em
tak simpen roso..
          A
pengen sesandingan..

Int. 
G  F#m  Em  A  D

Reff :
         Bm      F#m
    ning kerlipe lintang
             G         D
    tak titipne roso kangenku
        Em          D
    senadyan adoh jarakmu
           Em                  F#
    rasane tansah sinanding sliramu..

          Bm       F#m
    tak roso katon nyoto
            G          D
    pasuryanmu ono ing netro
          Em            D
    tak pisah jarak lan wektu
            Em              F#
    ra ngalangi anggonku kasmaran..

Musik : 
Bm  F#m  G  D  Em  D  Em  F#
Bm  F#m  G  D  Em  D  Em  F#
D

D      A            Bm
 hangiring angin wengi
         G             D
tak laraske tresno ne ati
                  A
agawe kangen roso ing sepi..

Bm
bungae atiku.. 
    F#m
yen eling esemmu..
   Em
gambarke kangen..
         A
marang sliramu..

D            A         Bm
 ning langit katon gumebyar
          G              D
kerlip lintang nyinari bumi
                        A
hawaning wengi nambah kangen iki..

  Bm
siramono ati.. 
     F#m
kang nandang kasmaran..
    Em
tak simpen roso..
          A
pengen sesandingan..

Int. 
G F#m Em A D

Reff :
         Bm      F#m
    ning kerlipe lintang
             G         D
    tak titipne roso kangenku
        Em          D
    senadyan adoh jarakmu
           Em                  F#
    rasane tansah sinanding sliramu..

          Bm       F#m
    tak roso katon nyoto
            G          D
    pasuryanmu ono ing netro
          Em            D
    tak pisah jarak lan wektu
            Em              F#
    ra ngalangi anggonku kasmaran..

Outro : 
Bm  F#m  G  D  Em  A  D




CHORD TERKAIT